Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η αλήθεια για το Μαέστρο (μέρος 6ο)

Είναι καλό να γνωρίζετε:

1) Ο Μιχαηλίδης για να μπορεί να απασχοληθεί πλήρως στο Χολαργό, είχε αναγκαστεί να διακόψει συνεργασίες με άλλους Δήμους, όπως της Παλλήνης, αλλά και να αρνηθεί νέες συνεργασίες, όπως με την Αγία Παρασκευή.

2) Επί Σκούρτη, την ίδια περίοδο που ο Μαέστρος είχε αναλάβει τις χορωδίες κ.τ.λ., τα τμήματα του χορού τα είχε αναλάβει η κα Αθανασάκου!

3) Ο Μιχαηλίδης έφερε στο Χολαργό άπειρες
διακρίσεις σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ και για πολλά χρόνια δεν νοείτο σχετική εκδήλωση, στην οποία να μην κληθεί να συμμετάσχει σχήμα από το Χολαργό.

4) Πότε ο Παπάγος είδε τέτοια μεγαλεία και γενικά, πότε ο Παπάγος είχε να επιδείξει οποιαδήποτε διάκριση σε οτιδήποτε, πέραν της επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ που δεν είχε σχέση με το Δήμο και της κατάπτυστης ταμπέλας στην Κατεχάκη: "Η δόξα και τ(ο) κάλλος";

5) Το Μιχαηλίδη ο κόσμος δεν τον ψήφισε ούτε για μεγάλο πολιτικό, ούτε για διδάκτορα πανεπιστημίου, ούτε για μάγο των οικονομικών, ούτε για σωτήρα του τόπου. Ως ΜΑΕΣΤΡΟ τον γνώρισε και ως ΜΑΕΣΤΡΟ τον ψήφισε και αυτό συνέχισε να κάνει. Οι δε αποζημιώσεις που έλαβε ήταν κατά πολύ χαμηλότερες από ό,τι θα ελάμβανε οποιοσδήποτε άλλος επαγγελματίας και μάλιστα, ουχί του επιπέδου του Μιχαηλίδη.

6) Κατανοητό το μίσος και η πίκρα άλλων επίδοξων Δημοτικών Συμβούλων που παρά τις τάχα μου γνώσεις και τις πολυποίκιλες δραστηριότητές τους, δεν έχουν καταφέρει ποτέ να εκλεγούν αντρίκια, αλλά δεν θα καταξεφτιλίσουν το Μιχαηλίδη που το έκανε με την πρώτη και τους ρεζίλεψε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...