Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η πρακτική σημασία του παράνομου μπλοκαρίσματος του τελευταίου έργου του ΔΑΟΧ

Πρώτα, πρώτα, αποδεικνύεται ότι η εφημερίδα "Φωνή του Δημότη" γράφει ψέμματα και είναι απολύτως κατευθυνόμενη από ανθρώπους της Νέας Πορείας.

Παράλληλα, αποδεικνύεται ότι στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, ώστε κάποιοι να βλάψουν τον Τούτουζα, το Νικολάου και τον Ανυφαντή, τον καθένα για διαφορετικούς λόγους.

Το χειρότερο είναι ότι ο εργολάβος, με το συγκεκριμένο χαρτί, κέρδισε την υπόθεση και πλέον υπάρχει δικαστική απόφαση που ορίζει ότι το έργο κακώς σταμάτησε.

Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος θα πληρώσει πολύ περισσότερα χρήματα από όσα θα του κόστιζε το
έργο, αν αποπερατωνόταν στην ώρα του, χωρίς παρεμβάσεις και διακοπές, αλλά και ότι με ευθύνη της Διοίκησης οι πολίτες αυτήν τη στιγμή δεν απολαμβάνουν ολοκληρωμένα και λειτουργικά τα συγκεκριμένα γήπεδα. Άρα, η Ευαγγελοπούλου με τις πράξεις της έβλαψε οικονομικά και πρακτικά το Δήμο και μάλιστα, έχοντας μικροπολιτικό δόλο.

Βάσει της πρόσφατης Νομολογίας για τις ευθύνες των αιρετών, το παραπάνω αποτελεί βαρύτατο παράπτωμα και αρκεί μία καταγγελία από οποιονδήποτε εμπλεκόμενο για να πάει κόσμος φυλακή. Εμείς θα περιμένουμε τις περαιτέρω κινήσεις Τούτουζα, Νικολάου και Ανυφαντή, τόσο κατά της Ευαγγελοπούλου, όσο και κατά του Καραμανέα για συκοφαντική δυσφήμηση. Αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι ο τελευταίος έχασε πρόσφατα από τον Αντρέα Γκοτσόπουλο σε αντίστοιχη υπόθεση, αντιλαμβάνεστε ότι ο εκδότης είναι υπότροπος και την έχει πολύ άσχημα.

Hint: Ο μάγκας ο Ξύδης, φυσικά, θα κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα και θα βγάλει πάλι στη βιτρίνα την Ευαγγελοπούλου για να μαζέψει όλα τα πυρά. Ρε, τι παθαίνει κανείς για το χρήμα και τη λύσσα για εξουσία...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...