Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΨΕΥΤΕΣ! ΨΕΥΤΕΣ! ΨΕΥΤΕΣ!

H πλάκα με τον Ξύδη και τους υποτακτικούς του είναι ότι δεν χρειάζεται καν να ιδρώσει κανείς για να αποδείξει τα ψέμματα και τα τερτίπια τους. Από τη μία, ο Ναύαρχος κάνει ολόκληρους στρατηγικούς σχεδιασμούς και "στήνει" δεκάδες κατευθυνόμενου κόσμου μπας και μπορέσει, επιτέλους και βγάλει τους άλλους κλέφτες και απατεώνες και πάντα ανοίγει μια τρύπα στο νερό. Από την άλλη, ένα και μόνον ερασιτεχνικό Κλισιοσκόπιο, με λίγες γραμμές κειμένου, αποδεικνύει καθημερινά όλη τη σαπίλα, τη διαπλοκή και τη διαφθορά στην περιοχή μας.

Τι μάθαμε, λοιπόν, σήμερα; Ότι ο φάκελος για το συγκεκριμένο έργο είχε σταλεί στην Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης είχε απαντήσει θετικά στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 και η απόφαση είχε κοινοποιηθεί στο ΔΑΟΧ από τις 11 Οκτωβρίου του
2010, δηλαδή πριν ακόμη γίνουν οι εκλογές!

Άρα, η Εκτελεστική Επιτροπή είναι νόμιμη, πολύ καλά έκανε και ελάμβανε αντίστοιχες αποφάσεις, πολύ καλά έκανε και κατοχύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και άριστα έπραξε και ανέθεσε το έργο στη συγκεκριμένη εταιρία ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...