Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το "σκάνδαλο" με το τελευταίο έργο του ΔΑΟΧ (μέρος 1ο)

Τη σχέση Ξύδη-Ευαγγελοπούλου και "Φωνής του Δημότη", την έχουμε αναλύσει διεξοδικά.

Μόλις ο Δήμαρχος εκπαραθύρωσε τον Τούτουζα από τη Διοίκηση, η συγκεκριμένη εφημερίδα, με τις εντολές Ευαγγελοπούλου και Φιλιππακόπουλου,
δημοσίευσε "μέγα σκάνδαλο" για να πλήξει, κλασσικά, το Νικολάου, το "νέο και άφθαρτο" Τούτουζα, όσο και τον Ανυφαντή που επιμένει να παραμένει στις τάξεις των Ενεργών Δημοτών, αλλά και να διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πρώην Πρόεδρο του ΔΑΟΧ, πράγμα που ενοχλεί πάρα μα πάρα πολύ κόσμο, ένθεν και ένθεν.

Η εφημερίδα του Καραμανέα, λοιπόν, αποκαλύπτει ότι στο συγκεκριμένο έργο έγιναν οι εξής "παρανομίες":

1) Ο διαγωνισμός έγινε με μόνο δύο συμμετέχοντες. (Προφανώς, ο Καραμανέας νόμιμο διαγωνισμό θεωρεί αυτόν που γίνεται με μόνο συμμετέχοντα τον εαυτό του, όπως ο περίφημος διαγωνισμός που έστησε με την Ευαγγελοπούλου, το καλοκαίρι, αφορούσε στο Φεστιβάλ Παπάγου και κατατέθηκαν τρεις διαφορετικές προσφορές από τον ίδιο!).

2) Ο Ανυφαντής υπέγραψε το έργο, χωρίς έγγραφη εντολή του τότε Προέδρου του ΔΑΟΧ, Νικολάου. (Έστω ότι δεν ξέρεις γράμματα και δεν μπορείς να διαβάσεις Νόμους και Καταστατικά. Με μόνη τη λογική, πόσο παράνομο σου φαίνεται το να υποκατασταθεί ο Πρόεδρος από τον Αντιπρόεδρο; Μήπως έπρεπε να υπογράψει η καθαρίστρια του Αντώνης Τρίτσης; Και στην τελική, αν ο Νικολάου διαφωνούσε με την υπογραφή του έργου από τον Αντιπρόεδρό του, μετά από δύο χρόνια θα το είχαμε καταλάβει).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...