Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τι συνέβαινε μέχρι τώρα με το ΓΑΣΧ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Χολαργού μέχρι το 2010 έκανε το εξής: Είτε προσλάμβανε γυμναστές και τους παραχωρούσε στον ΓΑΣΧ, είτε τους προσλάμβανε ο ΓΑΣΧ και τους πλήρωνε ο ΔΑΟΧ, μέσω των περίφημων μαύρων ταμείων.

Η απορία εύλογη. Καλά, ο Νικολάου καθόταν και προμόταρε με τέτοιον τρόπο το άντρο τού
ΠΑΣΟΚ; Προφανώς, όχι, αλλά...

Ποιος ήταν τα 4 τελευταία χρόνια Πρόεδρος του ΔΑΟΧ; Ο Τούτουζας. Ποιος ήταν στο Δ.Σ. του ΔΑΟΧ και σήμερα κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα; Ο Αποστολόπουλος. Τι ήταν Τούτουζας και Αποστολόπουλος; Κολλητοί και αργότερα κουμπάροι. Ποια ήταν συγχρόνως Πρόεδρος του ΓΑΣΧ και Γ.Γ. του ΔΑΟΧ; Η Σκάρπα. Ποιος είναι κολλητός της Σκάρπα; Ο Αποστολόπουλος. Ποιος προσπαθεί να φτιάξει παράταξη με ΠΑΣΟΚτζήδες και στελέχη των Ενεργών Δημοτών που έχουν διορίσει πολλά ανίψια στο ΔΑΟΧ; Πάλι ο Αποστολόπουλος. Βρε, βρε κάτι συμπτώσεις. Πάμε παρακάτω.

Ποιος είχε λάβει ρητή απαγόρευση από τα ΤΖΑΚΙΑ της περιοχής για να μην μπλέκεται στα πόδια τους; Ο Νικολάου. Ποιοι, μόλις βγήκε ο Ξύδης, προσπάθησαν να φτιάξουν παράταξη μέσα στην παράταξη, όπως έκαναν και επί Νικολάου; Οι Τούτουζας Αποστολόπουλος; Τι έκανε τότε ο Ξύδης;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...