Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Το Κλισιοσκόπιο 1° στην Ελλάδα! (μέρος 5ο)

Και κάτι τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό.

Μέχρι σήμερα, έκαναν σε όλους μας τους πατρόνους και τους νταβατζήδες κάτι φυλλάδες των 500 φύλλων και κάτι site από την 50.000η θέση στην Ελλάδα. Ο κάθε λιγδιάρης εξαργύρωνε την ελάχιστη αναγνωσιμότητά του για να αρπάξει έστω και λίγα Ευρώ, ώστε να λαδώσει το μέσα του.

Το Κλισιοσκόπιο, στην πρώτη θέση της ενημέρωσης και της αναγνωρισιμότητας, δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει ούτε μία διαφήμιση, πιστό σε όσα σας έχει υποσχεθεί. Δεν προειδοποιεί, δεν συναλλάσσεται, δεν διαπραγματεύεται. Σε λιγότερο από 4 μήνες απέδειξε ότι τους έχει όλους για την πλάκα του, χωρίς καν να ιδρώσει και να υποστηριχτεί

από πουθενά.

Ας τα βλέπουν αυτά όσοι τα "σκάνε" χοντρά στους υπόλοιπους, αγοράζοντας προβολή-αέρα κοπανιστό. 
Ας τα βλέπουν όσοι πολιτευόμενοι το βουλώνουν και δεν λένε την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομά τους, διότι φοβούνται μην τους περιλάβουν τα διαπλεκόμενα Μέσα της περιοχής. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ; ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ; ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ!

Εσχάτως, γνωστός και μη εξαιρεταίος κοινός εκβιαστής και συκοφάντης της περιοχής έχει πάρει εργολαβία δύο σημαντικότατα πολιτικά στελέχη του Χολαργού. Απειλεί τον έναν με την αποκάλυψη δήθεν σκανδάλων, επειδή δεν του βάζει "Χρόνια Πολλά" στη φυλλάδα του και εκβιάζει τον άλλον για να κλείσει το στόμα του περί των απευθείας αναθέσεων, αλλιώς θα του "βγάλει" στη φόρα ιστορία τού 1821 π.Χ... Τον πληροφορούμε ότι θα τη βγάλουμε εμείς στη φόρα, για να τελειώνει μια για πάντα το παραμυθάκι με το συγκεκριμένο θέμα που εκβιάζει ανθρώπους, οικογένειες και παρατάξεις από το 2009 και στο οποίο έχουν εμπλακεί κατά καιρούς όλοι οι "φιλαλήθεις" και "τίμιοι" δημοσιογραφοπατέρες της περιοχής. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...