Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τι μας είπε η Ευαγγελοπούλου για το σφράγισμα των γηπέδων (μέρος 1ο)

Το σχετικό βίντεο του myxolargos είναι ΕΔΩ. Πριν μπούμε στο ψητό, δείτε στο 0:28 την "παρέμβαση" Καραμανέα. Επειδή η Ευαγγελοπούλου βερμπαλίζει και δεν το πάει πουθενά, της λέει: "Να κάνουμεεεε, ένα διάλογο με ερωτήσεις..;". Δηλαδή, να αρχίσουμε να συζητάμε, ώστε να το πάμε εκεί που θέλετε, μπας και δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα; Και το στρίβουν στον Παπαγεωργίου! Ακούστε τι
μάθαμε:

1) Η κα Πρόεδρος είχε διαπιστώσει τις ελλείψεις, αλλά δεν είχε χρόνο να τις αποκαταστήσει. Προσοχή, δεν μιλάει για χρήματα, αλλά για χρόνο. Το κρατάμε για τη συνέχεια.

2) Το έγγραφο έφτασε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο Δήμο και το παρέλαβε ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ, κος Μελετής, ο οποίος το χρέωσε στον κο Οικονόμου και στον κο Βλάχο. Η ίδια δεν το έμαθε ποτέ και ως απόδειξη χρησιμοποιεί το γεγονός ότι δεν έχει μονογραφή της! Δηλαδή, αν ένα έγγραφο δεν το υπογράψετε, αυτό σημαίνει ότι δεν το έχετε δει ποτέ. Την πιθανότητα να σας ενημέρωσαν για το έγγραφο και να τους είπατε να το "θάψουν" δεν τη συζητάμε, αλλά προτιμούμε να στοχοποιούμε εργαζομένους για να καλύψουμε τις μαϊμουδιές μας. Ντροπή σας.

Το Μελετή ήθελε να τον μετατάξει ο Ξύδης στο Δήμο και τον έσωσε η Ευαγγελοπούλου, ο δε Βλάχος είναι από τους παρά τη κα Προέδρω. Δεν υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο να μην ενημέρωσαν και αυτήν, αλλά και τον Ξύδη, ακόμη και για το αν έξυσαν τα μολύβια τους, σήμερα το πρωί. Φανταζόμαστε θα ένιωσαν πολύ όμορφα όταν είδαν τη συγκεκριμένη "συνέντευξη Τύπου". Ας πρόσεχαν και αυτοί με ποιους κάνουν κολλητιλίκια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...