Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο αυτοεξευτελισμός συνεχίστηκε (μέρος 1ο)

Ας δούμε τη δικαιολογία που έδωσε στη "συνέντευξη Τύπου" για το λόγο που τον οδήγησε να ψαχτεί με Νικολάου και Ξύδη:

"Διαπιστώσαμε ότι ο Καλλικράτης είναι ένα πολύ πολύπλοκο σύστημα και επειδή εμείς δεν θα τα καταφέρναμε μόνοι μας, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε". Ψέμα.

Ας δούμε πώς θα έπρεπε να ήταν η δήλωση, αν ο
Δασκαλόπουλος δεν είχε τσακωθεί με την αλήθεια:

1) Επειδή ο Δεμερτζής ξαναπήρε το χρίσμα και εγώ πάλι δεν έγινα αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ, αναγκάστηκα να συνεργαστώ με τη Νέα Δημοκρατία.
2) Επειδή οι Αριστεροί με είχαν πάρει είδηση και δεν θα ξανασυνεργάζονταν μαζί μου, αναγκάστηκα να συνεργαστώ με τη Νέα Δημοκρατία.
3) Επειδή δεν μπορούσα με 4 άτομα να κλείσω ψηφοδέλτιο 70 θέσεων, αναγκάστηκα να συνεργαστώ με τη Νέα Δημακρατία.
4) Επειδή, στο νέο Δήμο, λόγω Παπάγου, μόνο Δεξιοί θα βγαίνουν από 'δω και πέρα, αναγκάστηκα να συνεργαστώ με τη Νέα Δημοκρατία.
5) Επειδή αν κατεβαίναμε ως ΥΠΕΡ.Ε.ΧΟ-Π δεν θα βρίσκαμε ούτε την ψήφο μας, αναγκάστηκα να συνεργαστώ με τη Νέα Δημοκρατία.
6) Επειδή, ακόμη και αν κερδίζαμε τις εκλογές ως ΥΠΕΡ.Ε.ΧΟ-Π, λόγω απόλυτης άγνοιας και ανικανότητας, δεν θα την παλεύαμε με τον Καλλικράτη, αναγκάστηκα να συνεργαστώ με τη Νέα Δημοκρατία.
7) Επειδή ο Νικολάου δεν ενέδωσε στα "παρακάλια", όπως τις άλλες φορές, πήγα στον Ξύδη, μπας και αποσυρθεί, λόγω γήρατος ή μου δώσει δαχτυλίδι και γίνω επιτέλους αρχηγός μεγάλης παράταξης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...