Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο αυτοεξευτελισμός συνεχίστηκε (μέρος 2ο)

Επειδή κατάλαβε και ο ίδιος, όσο περνούσε η ώρα, ότι δεν του έβγαιναν οι χαζοδικαιολογίες με τις κωλοτούμπες και τις δήθεν ανεξαρτησίες, ο Δασκαλόπουλος πραγματοποίησε ηρωική έξοδο λέγοντας: "Τέλοσπάντων, εμείς δεν συμφωνούμε με τα χρίσματα". Όπου "εμείς", πλέον, βάλτε τον εαυτό του και μόνον...

Πιο πριν, είχε κάνει το λάθος να πλέξει το
εγκώμιο του Ξύδη και είχε πει ότι είναι μαζί του, τον στηρίζει και θα τον στηρίζει. Το γνωστό ξεκάρφωμα για να μη χάσει το φαΐ του το 2013.

Παθαίνει, τότε, αναλαμπή ο Καραμανέας (προφανώς είχε χάσει το χαρτάκι με τις ερωτήσεις) και του λέει: "Και αν ο Ξύδης πάρει χρίσμα το 2014 και ξανακατέβει τι θα κάνετε;". Θεός!

Δασκαλόπουλος: "Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, αααααααααααααααααααααααααα, οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, αυτά δεν είναι της παρούσης, αυτά θα τα δούμε τότε, γκλουπ, γκλουπ, χες, χες, χες!".

Εμ, έτσι είναι. Μέχρι τώρα, πέταγε ο καθένας το ψέμα και τη χαζομάρα του και δεν μιλούσε κανένας. Για να τον δούμε, τώρα... Θα τολμήσει να ξαναβγεί να κοροϊδέψει τον κόσμο; Εμείς, πάντως, θα περιμένουμε την κάθε του ανάσα για να τον ξαναξεμπροστιάσουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...