Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Δύο εικόνες, χίλιες λέξεις

 Το πρώτο βίντεο είναι από τη συνέντευξη που είχε  δώσει η Ευαγγελοπούλου στο site της Παπάγου  Πολιτείας, στις 28 Σεπτεμβρίου 2011.

 Μην ασχοληθείτε με τις παπάτζες που λέει, τόσο  διότι αποτελούσαν ευχολόγια και ιστορίες για  αγρίους, όσο και διότι, σε αυτήν την περίπτωση, το  περιεχόμενο δεν είναι αυτό που μας απασχολεί.

 Δείτε τώρα, το παρακάτω βίντεο και θαυμάστε σε  ποια αλλόφρονα κατάσταση βρίσκεται, σήμερα, η
                                                       κα Πρόεδρος, μόλις εξήμισι μήνες μετά.

 Πραγματικά για λύπηση. Δείτε κουνήματα. Δείτε  μορφασμούς, δείτε γλώσσα που έχει βγάλει, δείτε  στυλάκι. Τραγική κατάσταση.

 Λίγο η έπαρση της εξουσίας, λίγο οι συνεχόμενες  γκέλες, λίγο τα "παραιτήσου" του Παπαγεωργίου,  λίγο τα ρεζιλίκια με το δήθεν παράνομο έργο του  ΔΑΟΧ, λίγο τα λουκέτα στις αθλητικές  εγκαταστάσεις, λίγο οι αποδείξεις από το τμήμα  του Στίβου, λίγο οι τσακωμοί με την Τσικρικώνη,  λίγο η κοινή διαπίστωση ότι είναι η  χειρότερη και πλέον άχρηστη Πρόεδρος που έχει πατήσει το πόδι της στην ευρύτερη περιοχή, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος για να σαλτάρει.

Προφανώς, όταν ψηφίζαμε Ξύδη, αυτό το θέαμα και κυρίως αυτό το Διοικητικό αποτέλεσμα, δεν ήταν ακριβώς αυτό που προσμέναμε. Αλλά, τι μας θυμίζει... Τι μας θυμίζει... A, ναι!











Πώς καταντά ο άνθρωπος υπό το βάρος του Δαχτυλιδιού... Για πάμε σιγά-σιγά και σε όσα μας είπε σε άλλη μία ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ "συνέντευξη Τύπου".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...