Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Το Κλισιοσκόπιο 1° στην Ελλάδα! (μέρος 2ο)

Σε αυτό το σημείο, δεν θα μπορούσαμε να μη θυμηθούμε το δούλεμα που φάγαμε, πριν καν συμπληρώσουμε τον πρώτο μήνα της λειτουργίας μας.

Θυμηθείτε μαζί μας ΑΥΤΗΝ, αλλά και ΑΥΤΗΝ την ανάρτηση και ουαί τοις ηττημένοις. Σήμερα, αποδεικνύεται ξανά ότι εμείς και τότε λέγαμε αλήθεια, ενώ οι άλλοι ψέματα. Και φυσικά, να μην ξεχνάμε ποτέ και ΑΥΤΗΝ την ανάρτηση που είναι και από τις αγαπημένες μας.

Σήμερα, το Κλισιοσκόπιο βρίσκεται στους 4 μήνες ζωής παρά 3 μέρες. Έφτασε στις 72.000 επισκέψεις και έχει ξεπεράσει τις 25.000 στη διάρκεια του τελευταίου μήνα. Χωρίς να διαφημίζεται ή να
προωθείται από κανέναν. Χωρίς πολιτική ή κομματική υποστήριξη. Χωρίς νταβατζήδες και διαπλεκόμενους να μπλέκονται στα πόδια του. Χωρίς "δημοσιογράφους" και δήθεν σοβαρά και ασόβαρα ρεπορτάζ. Χωρίς αδιάφορες και άχρηστες αναρτήσεις για να λέμε ότι κάτι ανεβάζουμε κάθε μέρα. Χωρίς να πληρώνουμε κανέναν καθ' οιοδήποτε τρόπο, αλλά και χωρίς να μας πληρώνει κανένας. Χωρίς μπάτζετ και εικονικά καταστατικά. Χωρίς να παρανομούμε και να κλέβουμε την εφορία.

Με απίστευτο πόλεμο από ΟΛΑ τα λαμόγια και σχεδόν από όλα τα ΜΜΕ τις περιοχής. Με στοχοποιήσεις, με συκοφαντίες, με μία απίστευτη παραφιλολογία που εμπλέκει κάθε σχετικό και άσχετο με το αντικείμενο. Με απειλές, χαβαλέδες, γελάκια και λοιδορήσεις. Συνεχίστε. Εμείς, πάντως, θα συνεχίσουμε, ακόμη πιο δυναμικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...