Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Χαμός στον Τίμιο Σταυρό (με την καλή έννοια)

 Να και μία περίπτωση σε αυτόν το Δήμο και αυτήν  τη χώρα, όπου με ασφάλεια μπορούμε να πούμε  ότι ισχύει το: "Κάθε φέτος και καλύτερα".

 Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η στιγμή  του "Χριστός Ανέστη" στον Τίμιο Σταυρό Χολαργού  και όχι Παπάγου, όπως νόμιζε μέχρι πρότινος,  άσχετος "νέος και άφθαρτος" που θέλει να γίνει  και Δήμαρχος, τρομάρα του. Μια και το  αναφέραμε, ο συγκεκριμένος έχει μεγάλη πλάκα,  διότι πήγε σχολείο στον Παπάγο, όλοι οι φίλοι του
είναι Παπαγιώτες, μένει Παπάγο, πούλησε το Χολαργό, πρόδωσε κάθε Χολαργιώτη που ήξερε, αλλά προαλείφεται για Δήμαρχος από την πλευρά του Χολαργού. Μόνο εδώ συμβαίνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια.

Στο θέμα μας, πολλά βεγγαλικά και καπνογόνα φώτισαν το Χολαργιώτικο ουρανό και εντυπωσίασαν ευχάριστα τους δισεκατομμύρια πιστούς (που λέει και μία ψυχή) που έκαναν Ανάσταση στο συγκεκριμένο Ιερό Ναό. Μπράβο στους ιερείς που βοηθούν και συμπαρίστανται στους νέους της ενορίας, ώστε να παρουσιάζεται, κάθε χρόνο, ακόμη καλύτερη η κορυφαία κατ' εμάς Αναστάσιμη Λειτουργία.

Ευχαριστούμε για το βίντεο τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο των Ενεργών Δημοτών, κο Μανώλη Χάλκο, ενορίτη του Τιμίου Σταυρού, Αρχισυντάκτη της εφημερίδας Αντίλογος και σύμφωνα με τα διάφορα παπαγαλάκια, ιδιοκτήτη μας...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...