Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

How much does it cost to drive us crazy?

Έξαλλος με την απόφαση του Δασαρχείου, σχετικά με τα έργα στην Αγία Σκέπη, εμφανίστηκε μέσω επιστολής του ο... Κώστας Τίγκας! Ο προαιώνιος εχθρός του Ξύδη, ο άνθρωπος που έφυγε από την τότε παράταξη του Δημάρχου Παπάγου μεσούσης της Δημοτικής περιόδου και όχι ένα μήνα πριν τις εκλογές, όπως κάτι "νέοι και άφθαρτοι", ο άνθρωπος που μέχρι πρότινος χρέωνε και καταμαρτυρούσε τα πάντα στο Ναύαρχο, έστειλε επιστολή στο Δασάρχη για να διαμαρτυρηθεί για το νέο μπλοκάρισμα των παρανομιών του Δημάρχου!

Μάλιστα, κατακεραυνώνει όσους προέβησαν στις σχετικές ενέργειες, είτε είναι πολίτες, είτε πολιτικοί παράγοντες. Έχει δε και ακλόνητη δικαιολογία. Δεν τον ενδιαφέρουν οι παρανομίες, αλλά το να μην κάνουν Ανάσταση οι Παπαγιώτες ανάμεσα στα μπάζα! Βάλε και
ένα επιχείρημα υπέρ της λανθασμένης παύσης των εργασιών, βρε παιδί. Δεν είναι κακό... Δεν έχεις; Κρίμα...

Όχι, Κώστα Τίγκα. Οι Παπαγιώτες ψήφισαν με 82% τον Ξύδη, διότι ήταν νόμιμος και ηθικός. Ψήφισαν Νομιμότητα και όχι Εντοπιότητα. Τώρα που αποδείχθηκε ότι επέλεξαν σαφέστατα ΚΑΙ Εντοπιότητα ΚΑΙ Παρανομία ΚΑΙ Τρελό Ψέμα, να πάνε να κάνουν Ανάσταση στα μπάζα και στα χαλάσματα, την ίδια ώρα που με τις επιλογές τους διαλύεται και καταστρέφεται κάθε υποδομή του Χολαργού.

Hint: Η φωτό. Back To The Future, το 4. Enough said.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...