Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Έγινε και... συνταγματολόγος (μέρος 1ο)

Άλλο "αποκαλυπτικό" θέμα που περιέχει το συγκεκριμένο ξέρασμα που θέλει να αποκαλείται και πρωτοσέλιδο άρθρο, είναι το χαζοϋπονοούμενο ότι αν ο Δεληγιάννης ελάμβανε το μισθό του, από την ΑΔΕΧ, αυτό θα ήταν παράνομο, διότι είναι συνταξιούχος δημοσιογράφος.

Για όποιον δεν έχει καταλάβει ακόμη, δεν φτάνει που ο Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΧ δεν πήρε δεκάρα από την αποζημίωσή του, το καθεστώς Ξύδη ψάχνει να βρει, αν θα ήταν παράνομο, σε περίπτωση που τα είχε πάρει. Σαν να λέμε: "Αν σε είχα σκοτώσει, θα είχα πάει φυλακή ή θα ήταν νόμιμη άμυνα; Δεν έχει σημασία που δεν σε σκότωσα. Αν, λέω, αν...".

Πρώτον και βασικότερον: Η τοπική δημοσιογραφία δεν αποτελεί προφορική παράδοση του μαθήματος "Γενικές Αρχές Διοικητικού Δικαίου" στο πρώτο έτος της Νομικής. Δεν υπάρχετε κύριοι για να μας λέτε τι θα είχε συμβεί, εάν είχε συμβεί κάτι άλλο. Υποτίθεται ότι υπάρχετε για να μας ενημερώνετε και να αναλύετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Αλλά ξεχνάμε. Αυτό θα ήταν
δημοσιογραφία. Όχι γλείψιμο για να πάρουμε καμιά δουλίτσα από το Δήμο ή για να χώσουμε πουθενά κανένα συγγενικό μας πρόσωπο, πρώτου βαθμού, στο Ταμείο του Φεστιβάλ Παπάγου...

Δεύτερον: Ακόμη και αν ο Δεληγιάννης έπαιρνε τα χρήματα που δικαιούτο, ναι, θα ήταν νομιμότατο και θα το εξηγήσουμε αναλυτικά για να καταλάβει ο κόσμος πόσα ψέμματα διαβάζει, τόσα χρόνια, από τη συγκεκριμένη φυλλάδα και ποιοι προσπαθούν κάθε φορά να επηρεάσουν την ψήφο του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...