Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Καραμανέας και ΔΑΟΧ (μέρος 3ο)

Έτσι, λοιπόν, άρχισε ο καυγάς με τον Αυγουρόπουλο, ο οποίος κρατάει μέχρι σήμερα, καθώς ο Πετράν θεωρούσε ότι "παίζοντας" τον κυρ Θανάση από την εφημερίδα, αυτός θα του κάνει όλα τα οικονομικά γούστα στο ΔΑΟΧ.

Στη συνέχεια, ανέλαβε Πρόεδρος ο Κωνσταντάτος και το κλαψούρισμα συνεχίστηκε. Σε κάθε ΔΣ του ΔΑΟΧ, εμφανιζόταν Καραμανέας με διαφορετική πρόταση, κάθε φορά... Τη μία ήθελε να του χαρίσουν το ΦΠΑ, την άλλη να του επιμηκύνουν το χρόνο αποπληρωμής, την επομένη να του μειώσουν το
ποσό.

Και να οι αναρτήσεις υπέρ Κωνσταντάτου στην εφημερίδα και να οι συνεντεύξεις και να τα ξερολούκουμα. Για να μην τα πολυλογούμε, κόψε από δω, κόψε από 'κει, δίνοντας και γύρω στις €3.000, τραβώντας και τη διάρκεια αποπληρωμής από τον ένα χρόνο στα...τρία, έφτασαν οι εκλογές του 2006 και ο Πετράν χρωστούσε ακόμη €5.500, περίπου.

Τότε συνέβη το... θαύμα! Ο Κωνσταντάτος που τόσο μυαλό είχε και αυτός, αποφάσισε να βγάλει ένα έντυπο σχετικά με τις δραστηριότητες του ΔΑΟΧ. Τη δουλειά πήρε με απευθείας ανάθεση ο Καραμανέας (ανάθεμα αν το πήρε κανείς είδηση) και ω, του θαύματος, το έντυπο κόστισε...ακριβώς όσα λεφτά χρωστούσε ο κυρ Πέτρος στο ΔΑΟΧ. ΜΑΓΕΙΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...