Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Καραμανέας vs Παϊτέρης (ναι, τσακώθηκε και με αυτόν) μέρος 1ο

Ο άνθρωπος που τσακώνεται πιο γρήγορα και από τη σκιά του, κατάφερε να πλακωθεί και με τον ομόσταυλό του, Λάζαρο Παϊτέρη, γεγονός εξαιρετικά περίεργο από τη στιγμή που αυτοί οι δύο αποτελούν τα μεγαλύτερα γλειψίματα του Ξύδη, άρα έχουν απολύτως κοινά συμφέροντα.

Ήταν αναπόφευκτο, όμως, διότι ο Καραμανέας, αφού απέτυχε να πάρει τη δουλειά με την εκδήλωση για τον Αλέξανδρο, επανήλθε ως εξής:

Έχωσε τον Παϊτέρη να ψήσει το Στάικο να συνεργαστεί μαζί του, ως εξής: Το σχέδιο
περιελάμβανε την απόλυτη στήριξη της Φωνής του Δημότη απέναντι στην ενδεχόμενη υποψηφιότητα Στάικου, για το δημαρχιακό θώκο. Το αντίτιμο θα ήταν €2.000, το μήνα και θα περιελάμβανε αποκλειστικά άρθρα, συνεντεύξεις, προβολή, λιβάνισμα, το άσπρο-μαύρο, φωτογραφίες κτλ για τον κυρ Μπάμπη και την υποτιθέμενη παράταξή του.

Καταλάβαμε, τώρα, πώς πάει το πράγμα; Βγάζει ο καθείς από μία τοπική εφημερίδα ή φτιάχνει από ένα ηλεκτρονικό Μέσο και μετά αρχίζει το αλισβερίσι. Κατά τα άλλα, όλοι χτυπιούνται ότι κόπτονται για το καλό του δημότη και την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή του.


Το ίδιο, ακριβώς, είχε προσπαθήσει να κάνει ο Καραμανέας και το 2006, με το Νικολάου. Τότε, η τιμή ήταν €3.000, το μήνα. Φυσικά, ο Στάικος, όπως ακριβώς και ο Νικολάου, τότε, αρνήθηκε να συναινέσει σε αυτήν την πρόταση-εκβιασμό και μπράβο του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...