Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

40 χρόνια ψεύτης, έεεχω κάψει κόσμο... (μέρος 2ο)

Στη συνέχεια, μας λέει ότι μόλις η Φωνή του Δημότη "χτύπησε" το Δεληγιάννη, το Κλισιοσκόπιο ξέσκισε τον Καραμανέα, "καθαρίζοντας" για τον Αντίλογο.

Ως πληρωμένος κονδυλοφόρος, ο
Μάκης, δεν αντιλαμβάνεται την ανάγκη που έχει κάποιος να αποκαταστήσει την αλήθεια, χωρίς να τα παίρνει και να έχει άμεσο ή έμμεσο συμφέρον. Παράλληλα, δεν καταλαβαίνει πώς γίνεται κάποιοι να ξεσκίζουν κάποιον, χωρίς οικονομικό συμφέρον, διότι όταν το κάνει αυτός, πάντα από πίσω παίζει ολόκληρο παρασκήνιο.

Και όμως, χωρίς να γουστάρει όλη η ομάδα του Κλισιοσκοπίου, το Δεληγιάννη, δεν μπορούμε να καθόμαστε και να διαβάζουμε ψευτιές σαν αυτές που γράφει εναντίον του η Φωνή του Δημότη και το ίδιο είχαμε κάνει στην αντίστοιχη περίπτωση και για τον Τούτουζα, τον οποίο μπορεί να σιχαινόμαστε όλοι, αλλά η αλήθεια είναι πάντα μία.

Υπάρχει και αυτή η δημοσιογραφία κύριοι. Επιπρόσθετα, καλά να γράφει τέτοια ξεράσματα οποιοσδήποτε. Αλλά να τα γράφει και ο Καραμανέας που έχει λερωμένη τη φωλιά του από 548 μεριές; Ήμαρτον. Και το Μάκη τι τον χαλάει ακριβώς; Είπαμε κάπου ψέμματα; Δεν γνωρίζει και ο ίδιος ότι υπάρχουν άλλες τόσες ιστορίες τις οποίες δεν αναφέραμε καν; Θέλουν, μήπως, τα παιδιά να πιάσουμε και τις εκτός τοπικής αυτοδιοίκησης, "επιχειρηματικές" ή ιππικές εποποιίες του Πετράν και να έχουμε άλλα;

Έλα και έρχεται και το ίδρυμα Ζουρούδη... κάντε υπομονή....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...