Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

40 χρόνια ψεύτης, έεεχω κάψει κόσμο... (μέρος 3ο)

Τα καλά, όμως, αρχίζουν τώρα. Γράφει ο Μάκης ότι μόλις το Κλισιοσκόπιο άρχισε τις αποκαλύψεις για τον Καραμανέα, κατάφερε να σκαρφαλώσει τα σκαλιά της επισκεψιμότητας και να έρθει πρώτο
στον κόσμο, διότι ο Πετράν πουλάει, δηλαδή διότι πουλάνε οι παρασπονδίες του Πετράν, αλλά τελοσπάντων...

Είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται ο Βραχιολίδης την πρωτοκαθεδρία μας. Καιρός ήταν, αλλά είναι και τεράστιος ΨΕΥΤΗΣ διότι:
1) Το Κλισισκόπιο πήρε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, στις 18 Απριλίου 2012, όταν ασχολείτο με κάτι σαχλαμάρες της Ευαγγελοπούλου.
2) Πήρε την πρώτη θέση στον κόσμο, στις 28 Απριλίου 2012, όταν έγραφε για τις μεγάλες προδοσίες στην περιοχή.
3) Η ιστορία με τον Καραμανέα, ξεκίνησε μόλις στις... 11 Μαΐου 2012 με ΑΥΤΗΝ την ανάρτηση, όπου ως άλλοι προφήτες προειδοποιούμε ότι σύντομα ο Δεληγιάννης θα θεωρηθεί ιδιοκτήτης του Κλισιοσκοπίου. Είναι αλήθεια ότι εμείς, αυτά τα λαμόγια τα έχουμε γεννήσει...

Ποιος είναι, λοιπόν, εκ των μεγαλυτέρων ψευτών που έχουν περάσει από τα άγια χώματα του Χολαργού μας; Ο Μάαακης! Μπράβο Μάκη, φέρε τον έλεγχο να σου βάλουμε δέκα! Τράβα τώρα, Μάκη, στην ψειρού για χάρη του Καραμανέα που σε έμπλεξε στην υπόθεση Ζαχαράκη και κάτσε να κλαις διότι χτυπάμε τον κυρ Πέτρο. Λαμπάδα θα έπρεπε να μας ανάψεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...