Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

40 χρόνια ψεύτης, έεεχω κάψει κόσμο... (μέρος 4ο)

Έχει τόσο ψωμί ΑΥΤΟ το κείμενο που εδώ στο Κλισιοσκόπιο πλακωνόμαστε ποιος θα το πρωτοξεφτιλίσει....

Στη συνέχεια, ο Μάκης μας ξεχέζει διότι δεν ασχολούμαστε με την οικονομική κρίση και τη φτώχεια στο Χολαργό, ενώ ψέγει τους αναγνώστες μας, οι οποίοι
αδιαφορούν για τα μεγάλα γεγονότα και διαβάζουν σαν λυσσασμένοι τις αποκαλύψεις για τον Καραμανέα, δίνοντάς μας, έτσι, την πρωτιά.

Ο Μάκης θεωρεί ότι με την Κρίση ασχολείται μόνο όποιος βρίζει χυδαία, όλη μέρα, το ΓΑΠ και το Σαμαρά. Αν είχε λίγο μυαλό, θα καταλάβαινε ότι το μόνο Μέσο που ασχολείται ουσιαστικά με την Κρίση είναι το... Κλισιοσκόπιο! Διότι η Κρίση είναι εδώ υπαρκτή και φυσικά δεν είναι στο χέρι ούτε το δικό μας, αλλά ούτε και του Μάκη να λύσουμε το πρόβλημα.

Είναι, όμως, στο χέρι του Κλισιοσκοπίου, παίρνοντας ως παράδειγμα την περιοχή μας σαν μικρογραφία της Ελλάδος, να καταδείξει το πώς φτάσαμε στην Κρίση, μέσω της διαφθοράς των προδοτών πολιτικών μας και των νταβατζήδων τους, των εκδοτών. Δείχνουμε καθημερινά πώς λαμόγια πολιτικοί, κατευθυνόμενοι ψεύτες και εκβιαστές εκδότες και ημέτεροι εργολάβοι έφαγαν και προσπαθούν να ξαναφάνε τον άμπακο από το δημοτικό κορβανά και όλοι αντιλαμβάνονται πώς παίζεται το αντίστοιχο παιχνίδι με την Κυβέρνηση, τους βουλευτές, τους καναλάρχες και τους μεγαλοεργολάβους.

Φυσικά, όλα αυτά δεν αρέσουν στο Μάκη και τον Καραμανέα, διότι τους χαλάνε την πιάτσα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...