Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τα 'χει τελείως χαμένα

Προσέξτε κατάσταση. Χωρίς το Κλισιοσκόπιο να ασχοληθεί με το Βραχιολίδη, αυτός κάνοντας το συνήγορο του Καραμανέα, άνοιξε νέα φάμπρικα μαζί μας.

Μόλις αντιδράσαμε, άρχισε τα κλαψουρίσματα, τις βρισιές και τις απειλές. Κάτσε,
ρε Μάκη, στα αυγά σου, πούλα εκεί τα λάδια και τις πατάτες σου και μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε παίρνει. Βλέπεις ότι δεν ασχολούμαστε, τι θέλεις και έρχεσαι να τις αρπάξεις; Αφού είσαι φανατικός αναγνώστης μας, δεν έχεις δει τι παθαίνει, όποιος διαπλεκόμενος μας ανοίγει πόλεμο; Η αλήθεια και η τιμιότητα ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ, παρ' το γραμμή μπας και ηρεμήσεις.

Σε επόμενη ανάρτησή του, ο Βραχιολίδης μπλέκει και το Νικολάου στην ιστορία μας. Μάλιστα, λέει, περιπαικτικά, ότι θα φέρει ως μάρτυρα κατηγορίας τον πρώην Δήμαρχο, υπονοώντας ότι, αφού το Κλισιοσκόπιο είναι δικό του, θα δυσκολευτεί να κινηθεί ενάντια στους ανθρώπους του.

Μάλιστα... Θα έρθετε, δηλαδή, εσύ και ο Νικολάου που είναι και... καλής μαρτυρίας, εναντίον μας! Για φερ' τον και αυτόν που του τα 'χουμε μαζεμένα, να γελάσουμε. Δύο υπόδικοι, εναντίον του πιο καθαρού Μέσου. Πολύ καλό το ακούμε. Εμείς, από την άλλη, λέμε να φέρουμε για μάρτυρα τη δικαστικό που έμπλεξες με το παραδικαστικό κύκλωμα, ώστε να μη χρειαστεί ιδιαίτερος κόπος για να αποδειχτεί ποιος είναι ψεύτης και συκοφάντης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...