Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Περί λασπολογίας το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν!

Νέα ανάρτηση του Μάκη για πολλά γέλια. Μπείτε να του κάνετε κανένα hit, διότι εκεί πίσω που βρίσκεται έχει πάθει παράκρουση.

Το διαβάσατε; Μάλιστα. Για να δούμε… Λοιπόν:
Ο Βραχιολίδης είναι μεγαλομέτοχος στο Mega Channel.

O Βραχιολίδης δουλεύει στο ψητοπωλείο «Ο Σταύρος».
Ο Βραχιολίδης συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με τα Goody’s του Χολαργού.
Ο Βραχιολίδης έχει σχέση με την προπονητική τερματοφυλάκων.
Ο Βραχιολίδης έχει αγοράσει το 50% των μετοχών του ΙΑΣΩ General.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι ντροπή. Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι κακό. Και όμως, εσείς αυτές τις «ειδήσεις» πώς τις λέτε στο χωριό σας; Ψέμματα, συκοφαντίες, λασπολογίες, στοχοποιήσεις; Εμείς δεν έχουμε κάνει απατεώνες και δεν ξέρουμε καλά από αυτά, αλλά ως λάσπη τα βλέπουμε. Sorry.

Από την άλλη, αν αυτό που κάνει μόνιμα ο Μάκης είναι νορμάλ, δεν θα τον ξέχεζε δις ο Δεληγιάννης, αλλά και πλήθος κόσμου, κάθε φορά που στοχοποιεί κάποιον στην τύχη, χωρίς αποδείξεις, αλλά ούτε καν ενδείξεις.

Αλλά, ας μην ενοχλούμε άλλο, το Μάκη. Μπορεί ανενόχλητος να συνεχίσει να παρακαλάει γονυπετής ολόκληρο το εκκλησιαστικό συμβούλιο της Φανερωμένης, μπας και αποσύρουν τις μηνύσεις, καθώς είναι πολύ άντρας και όταν γράφει ύβρεις ξέρει να τις υποστηρίζει και να λαμβάνει το θάρρος της γνώμης του. Ένα περίεργο πράγμα, βρε παιδί μου... Και οι Πατέρες της Παναγίας Φανερωμένης, όπως και η γνωστή δικαστικός, έκαναν ακριβώς το ίδιο λάθος με μας και τον θεώρησαν λασπολόγο, ψεύτη και συκοφάντη. Τι να πει κανείς… Ντροπή τους…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...