Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Γίνεται, γίνεται... (μέρος 5ο)

Ας υποθέσουμε, ότι υπάρχουν κάποιοι που ακόμη έχουν λεφτά και σκοπεύουν να τα δώσουν σε φιλανθρωπία. Δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο, ακριβώς, πρέπει να τα δώσουν στο Δήμο, για να προσλαμβάνει αποκλειστικά Παπαγιώτες ή να ταΐζει την κόρη του Ανδρεουλάκου. Ας διώξει τους ειδικούς συμβούλους-βύσματα και θα κερδίσει €250.000 το χρόνο, μπας και δώσει σοβαρές παροχές. Έχει και 6.000.000 υπόλοιπο στο ταμείο... μην ξεχνιόμαστε... Ε, ρε βρεγμένη
σανίδα που τους χρειάζεται.

Κατά τα άλλα, αν μας περισσέψει κανένα €, λέμε τώρα, προτιμούμε να το δώσουμε απευθείας στην Εκκλησία ή ακόμη καλύτερα να πάρουμε δέκα τρόφιμα και να τα δώσουμε μόνοι μας σε κάποιον που πεινάει. Σιγά μην ξηλωθούμε εμείς για να μοστράρει ο Ξύδης και οι λοιποί με τα δικά μας τα λεφτά.

Δείτε, τώρα, την επιτροπή για την παρακολούθηση του προγράμματος: Κούτρα, Σταθογιάννης, Ευαγγελοπούλου (μέσου όρου ηλικίας 800, που δεν μπορούν όχι τόσο δύσκολο πρόγραμμα να υλοποιήσουν, αλλά ούτε καν να σηκωθούν από την καρέκλα τους) και τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι για γλαστρόνια. Αν οι παραπάνω ήξεραν και μπορούσαν να κάνουν κοινωνική πολιτική, θα το είχαν ήδη κάνει. Αντίθετα, μέχρι στιγμής μάς είναι μόνο αυξήσεις, χαράτσια και λουκέτα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...