Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο απέναντι στα μεγάλα θέματα της περιοχής

Από τους Συμβούλους του Ξύδη τηρείται η "σιγή του λούγκρου", όσο περιμένουν όλοι να φάνε στις αλλαγές των θέσεων του 2013. Μετά θα γίνει της μουρλής, αλλά μέχρι τότε το έχουν όλοι βουλωμένο.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ, διαλυμένο,
παραπληγικό. Στον ελεύθερο χρόνο τους κάνουν διεργασίες για το σχηματισμό 2-3 παρατάξεων ή φυτεύουν πατζάρια για να μας εντυπωσιάσουν.

Η παράταξη της Πολυκαλά είναι Παπαγιώτικη, άρα απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιπολίτευση στον Ξύδη, δια στρατιωτικού Νόμου και ο Ζήκας είναι απελπιστικά μόνος του.

Η μεγάλη πλάκα είναι στους Ενεργούς Δημότες, οι οποίοι θα έπρεπε αυτήν τη στιγμή να χαλούν τον κόσμο και να βρίσκονται σε αυτονόητη αναμονή εξουσίας. Αμ, δε. Ο αρχηγός χαϊδεύεται με τον Ξύδη. Ο Τίγκας παριστάνει τον Παπαγιώτη και δεν κάνει κιχ, για να γίνει Δήμαρχος. Η Αθανασάκου, από τη μία δεν έχει ιδέα από πολιτική, από την άλλη περιμένει να δει πού θα κάτσει η μπίλια για να μη μείνει πάλι στην απέξω. Ο Κεχρής θέλει να γίνει Δήμαρχος και δεν ασχολείται με τίποτε άλλο όλη μέρα, ενώ ο Αυγουρόπουλος δεν θέλει μεν να γίνει αρχηγός, αλλά θέλει να υιοθετήσει κάποιον επόμενο αρχηγό, ας είναι και του 2%. Πού χρόνος και μυαλό για αντιπολίτευση...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...