Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ξύδης vs Μαγδαληνός (μέρος 2ο)

Στον Παπάγο, όπως έχουν τον Παϊτέρη για τα έργα, έχουν έναν Αποστόλου για τις μισθώσεις. Το 'χει βρει το κόλπο ο Ξύδης. Ο Νικολάου τάιζε 59.999 άτομα και τον έβριζε ο 60.000ος, ενώ ο Ναύαρχος ταΐζει έναν-δύο, κόβεται η όρεξη στους υπόλοιπους και δεν τον βρίζει κανένας, διότι έχουν χωνέψει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να φάνε. Άριστα.

Ο Αποστόλου, λοιπόν, έχει πάρει τον
Κινηματογράφο του Παπάγου, το εκεί κυλικείο, τον Κινηματογράφο του Χολαργού και το κυλικείο του ΔΟΠΑΠ. Το μόνο κυλικείο που του έχει ξεφύγει είναι εκείνο του Τένις του Παπάγου, αλλά εκεί δεν αγγίζει κανείς, για λόγους... Verde που θα τους δούμε μετά.

Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων ο τρόπος που ξαναπήρε φέτος τον Κινηματογράφο του Χολαργού, ο Αποστόλου. Δεν έγινε διαγωνισμός, κατά τη γνωστή πρακτική της νέας Διοίκησης, αλλά και αποκλείστηκε οποιοσδήποτε άλλος ήθελε να κάνει έστω και προφορική προσφορά, έστω να πει μια κουβέντα, βρε αδελφέ. Άνθρωποι έπαιρναν τηλέφωνο στο ΔΟΠΑΠ να ρωτήσουν για την υπόθεση, να βρουν έναν υπεύθυνο, να πουν την πρότασή τους, αλλά είτε έπεφταν σε τοίχο, είτε σε μούγκα.

Κάποιοι μάλιστα έχουν απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, μπας και βρεθεί άκρη σχετικά με τον τρόπο τις ανανέωσης της περσινής σύμβασης, αλλά κυρίως για την απόλυτη εχεμύθεια-ομερτά-"ασυνεννοησία" που επικρατεί στο Δήμο, όταν είναι να πάνε δουλειές σε δικούς τους ανθρώπους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...