Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Τι έκανες στον πόλεμο, πατέρα (μέρος 13ο)

Αυτό δε που περιγράφαμε πιο πριν, είναι ακριβώς η πραγματικότητα όλης της Νέας Πορείας. Πέραν ελαχίστων συνειδητοποιημένων Ξυδικών, ελέω του τοπικισμού του Παπάγου, όλοι οι άλλοι βρέθηκαν εκεί με διαφορετικά προσωπικά ελατήρια ο καθείς, χωρίς ίχνος
πολιτικής, αυτοδιοικητικής ή ιδεολογικής κατεύθυνσης και να, τα αποτελέσματα. Τι πλάκα έχουν, όμως...

Στηρίχτηκαν σε ένα μάτσο προδότες για να κερδίσουν και τώρα σκοτώνονται όλοι μεταξύ τους, διότι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι οι "σύντροφοί" τους έχουν κακό χαρακτήρα, συμφεροντολογική συμπεριφορά, δεν έχουν μπέσα και πατούν όλοι επί πτωμάτων. Έλα! Ποιος το περίμενε; Βασίστηκαν σε ένα μάτσο συκοφαντίες και χαίρονταν που κάποιοι είχαν την απρέπεια να κατηγορούν αδίκως ανθρώπους και να σπιλώνουν αδίστακτα συνειδήσεις, αλλά τώρα χαλιούνται που έχουν να κάνουν με ψεύτες και συκοφάντες. Είναι να γελάει κανείς.

Η προδοσία και η συκοφαντία, κύριοι, δεν τελειώνει με την επίτευξη του στόχου. Μετά από λίγο καιρό και όταν συγκρουστούν τα συμφέροντά σου με τα λαμόγια, θα λουστείς και εσύ τα ίδια που έκανες στους άλλους. Ρωτήστε και τον κο Τούτουζα, πόσες φορές έχει μετανοιώσει για τα τσάμικα και τα ζεϊμπέκικα που χόρευε με την Ευαγγελοπούλου το βράδυ των εκλογών, η οποία με ένα νεύμα του Ξύδη, παλεύει ακόμη να τον κλείσει φυλακή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...