Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Τι έκανες στον πόλεμο, πατέρα (μέρος 12ο)

Πείτε μας, τώρα. Ομοιάζουν πουθενά οι ιστορίες για το πώς βρέθηκαν Κουκής και Δασκαλόπουλος στη Νέα Πορεία;

Θα μας πείτε, βέβαια, ότι ομοιάζει ο δόλιος και απαράδεκτος τρόπος που σκέφτηκαν και κινήθηκαν και οι δύο με τα
ψέμματα και τις κρυφές ατζέντες. Μόνο εκεί, όμως. Το ότι η στάση και των δύο είναι κατάπτυστη, διότι κινήθηκαν βάσει μικροπολιτικών και μεγαλοοικονομικών συμφερόντων, δεν τους κάνει πουθενά συντρόφους και συνοδοιπόρους, αλλά δύο αριβίστες, τυχοδιώκτες και ξένους στην ίδια πόλη.

Συνεπώς, δεν δικαιούται, σήμερα, ο κυρ Χρήστος να υπενθυμίζει στον Κουκή ότι είναι μέλη της ίδιας παράταξης. Διότι μπορεί να κατέβηκαν μαζί, αλλά ποτέ δίπλα-δίπλα. Τι περίμενε, δηλαδή, ο Δασκαλόπουλος; Ότι ο Κουκής που πρόδωσε τους μεγαλύτερους ευεργέτες του, σήμερα θα είχε αλλάξει και θα σεβόταν αυτόν που στην τελική τον έχει και τελείως γραμμένο; Άπαξ προδότης, πάντα προδότης και μεταξύ μας, ο Δασκαλόπουλος δεν είναι και ο καταλληλότερος άνθρωπος να καταδικάσει τις προδοσίες...

Σήμερα που ο Κουκής δεν μπορεί να έχει έτοιμα τα έργα στα σχολεία, εξαιτίας του Δασκαλόπουλου, είναι δυνατόν να τον αφήσει στο απυρόβλητο; Όταν παλεύει να δείξει "έργο", μπας και τσιμπήσει Αντιδημαρχία, δεν θα χρησιμοποιήσει τον κυρ Χρήστο ως δικαιολογία; Εδώ, μέχρι και άμμο για το σκάμμα πήγε και έφερε για να κάνει τον καλό στον Ξύδη που δεν ήθελε να δώσει €170, στο Χολαργό, για να γίνουν σωστά οι αγώνες στίβου, μπας και καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία και επέμβει η επιτροπή καφαλαιαγοράς... Τσιγγούνηδες, τσίπηδες, άσχετοι και άχρηστοι! Τώρα που ο Κουκής περιμένει και αυτός να διαλυθεί η Νέα Πορεία, μπας και γίνει και αυτός αρχηγός κάπου, είναι δυνατόν να μην επιτεθεί στο Δασκαλόπουλο που του τρώει θέσεις επί δύο χρόνια και έχει ακριβώς το ίδιο σχέδιο; Ας είμαστε σοβαροί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...