Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Το δούλεμα που φάγαμε με τα δάνεια του Νικολάου (μέρος 2ο)

2) Αν δεν γίνει ΚΑΠΗ, παίζει να γίνουν εκεί Δημοτικά Ιατρεία... Μάλιστα. Αφού έκλεισαν τα Δημοτικά Ιατρεία του Άνω Χολαργού, επειδή λέει ο Δήμος πλήρωνε ενοίκιο, τώρα θα δώσουμε κανά 5άρι εκατομμύρια, σύνολο, για να φτιάξουμε άλλα. Ευτυχώς που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αυτό άμεσα, διότι:

3) Στα 2 χρόνια Διοίκησης που απομένουν στον Ξύδη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, όχι να χτιστεί κάτι σε αυτό το οικόπεδο, αλλά ούτε να προλάβουν να κάνουν την τεχνική μελέτη ή το διαγωνισμό για την κατασκευή του έργου. Δυστυχώς, το ποσό θα είναι μεγάλο, οπότε δεν μπορεί να δοθεί ΚΑΙ ΑΥΤΟ με απευθείας ανάθεση. Κρίμα... Πόσες κατατμήσεις να του κάνει του άτιμου; Οπότε τζάμπα καίει η λάμπα.

Εκτός αν ο Ξύδης ονειρεύεται να ξανακατέβει, να ξανακερδίσει και να συνεχίσει το
έργο. Ή κάποιος δικός του, στη θέση του. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μπα σε καλό μας, γελάσαμε και σήμερις!

4) Επειδή κανένα από τα παραπάνω σενάρια δεν πρόκειται να συμβεί και ο Δήμαρχος δεν είναι χαζός και το γνωρίζει πολύ καλά, εδώ παίχτηκε το εξής: Κατά τη γνωστή, παντελώς ηλίθια, για εμάς, πρακτική, ο Δήμος έχει δεσμεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την περιουσία κάποιου χριστιανού, μπας και τη χρειαστεί ή την αξιοποιήσει ποτέ. Τα χρόνια πέρασαν, ο δόλιος ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να αξιοποιήσει το οικόπεδό του, λες και το χρώσταγε στον κάθε Δήμαρχο, ήρθε και η Κρίση και η κατάσταση κατέληξε όπως πλείστες άλλες, ανά την Ελλάδα, σαν τον χασάπη-αδερφό από τη Μάνη: Ή την παίρνεις ή πεθαίνεις! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...