Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τι απέγινε με τα έργα στην Αγία Σκέπη (μέρος 1ο)

Μιας και λέγαμε για παρανομίες, μας ήρθε στο νου η άλλη τεράστια αυθαιρεσία. Τα έργα στην Αγία Σκέπη! Δηλαδή, η προσπάθεια κατασκευής πάρκινγκ στον περίβολο του Ιερού Ναού, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Verde και του Σαμαρτζή.

Όποιος δεν θυμάται τι παίχτηκε ή άργησε να μας ανακαλύψει, μπορεί να ανατρέξει στις σχετικές μας αναρτήσεις, ώστε να μπει στο κλίμα.

Πριν από κανά δυο-τρεις εβδομάδες ήχησαν θριαμβευτικά τα κατευθυνόμενα
δημοσιογραφικά κανόνια, ότι ο Δήμος τελικά έλαβε την άδεια και τα έργα ξανάρχισαν! Να θυμίσουμε ότι το έργο είχε αρχικά μπλοκαριστεί στην Περιφέρεια, ενώ μετά κόλλησε και στο Δασαρχείο.

Είδαν, λοιπόν, τα ματάκια μας, κυρίως από Παπάγο και Δημαρχείο μεριά, κάτι ψεύτικες θριαμβολογίες και πραγματικά μας γύρισαν τα άντερα ανάποδα. Κάτι για δικαίωση έλεγαν, κάτι για "απέτυχαν όσοι πήγαν να μπλοκάρουν το έργο", κάτι σαν "είχε δίκιο ο Δήμαρχος που επέμενε", "στον αέρα οι καταγγελίες" κ.τ.λ.

Όταν η παρέα σου είναι ο Αλή Μπαμπά και οι 40 ΨΕΥΤΕΣ και όταν γνωρίζεις ότι ο Τύπος, για διάφορους λόγους, δεν πρόκειται να γράψει την αλήθεια, κάτι τέτοιοι λεονταρισμοί βρίσκονται στην ημερήσια διάταξή σου. Ας δούμε, τώρα, τι πραγματικά συνέβη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...