Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Το κυλικείο της οργής (μέρος 5ο)

Μάθαμε ότι ο Ξύδης έκανε αίτηση ανάκλησης της απόφασης που δικαίωσε το Μαγδαληνό και επειδή το Κλισιοσκόπιο δεν είναι ειδησεογραφικό, ενδέχεται τώρα που διαβάζετε αυτές τις σειρές να έχετε πληροφορηθεί το αποτέλεσμα από τα άλλα Μέσα της περιοχής.

Δεν μας ενδιαφέρει, πλέον αν θα κερδίσει τελικά ο Ξύδης. Μας ενδιαφέρει ότι βρέθηκε δικαστήριο που δικαίωσε το Μαγδαληνό και αν
υπήρχε ίχνος ανθρωπιάς σε αυτήν τη Διοίκηση, θα έπρεπε να το βουλώσουν και να αφήσουν τον άνθρωπο να δουλέψει. Σιγά πια την περίπτωση serial killer που πρέπει να γίνουν 500 δικαστήρια για να βρεθεί ο ένοχος. Άσε ρε τον άνθρωπο στην ησυχία του! Αρκετά τον κατέστρεψες με το Καφέ. Μέχρι και το συντριβάνι του έκλεισες. Μέχρι και τα παιχνίδια έβγαλες για να μην έχει κόσμο το Πάρκο! Ήμαρτον! Χαλάρωσε! Ξεπέρασέ το! Δεν μας απασχολούν τα γεροντοπείσματα και οι γεροντοπαραξενιές κανενός!

Τι τον έχει πια ο Ξύδης τον Αποστόλου που ασχολείται ολόκληρος ο Δήμος με το αν θα πάρει το κυλικείο του κινηματογράφου; Αρκετά σημεία δεν έχει μισθώσει σε όλη την περιοχή; Το καταλάβαμε ότι του δόθηκε χαριστικά ο κινηματογράφος του Χολαργού και ότι δεν αφήσατε κανέναν άλλο να καταθέσει προσφορά, αν και υπήρχε μία πολύ πιο συμφέρουσα. Το καταλάβαμε ότι σκοτώνεστε για τα συμφεροντά του. Είμαστε σίγουροι ότι το έχει καταλάβει και αυτός. Σας αγαπάει, εντάξει, μην ανησυχείτε. Έλεος, πια, το κουράσατε και ψόφησε!

Hint: Από την άλλη, αν έχει χάσει και εδώ ο Ξύδης, ε, ρε, γλέντια και καημοί... Άσε να φάει και κανάς άλλος, ρεεε! Ρε τι ειν' τουτ'; Πού τους βρήκαμε; Άκυρο! Θυμηθήκαμε πού τους βρήκαμε... Ευχαριστούμε παιδάκια!

Breaking News: Τελικά, ο Ξύδης έχασε και στην αίτηση αναίρεσης και το ρεζιλίκι ολοκληρώθηκε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...