Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Το κυλικείο της οργής (μέρος 4ο)

Το μόνο που είναι σαφές, κε Κουκή, είναι ότι ακόμη και σε αυτήν την καραμπινάτη αυθαιρεσία τού αρχηγού σας, όχι μόνο δεν είχατε τον ανδρισμό να του πάτε κόντρα, αλλά ξεσκιστήκατε όλοι να βρίσκετε ηλίθια επιχειρήματα υπέρ του, μην και σας βάλει
τιμωρία.

Την ίδια στάση κρατήσατε και παλαιότερα, σε πολύ χειρότερες παρανομίες και δυστυχώς, συνεχίζετε σε αυτό το μοτίβο. Και αυτήν τη στάση σας, εσείς και το παρεάκι σας, θα την πληρώσετε extra (πολιτικά, πάντα) πέραν του θέματος των ψεμμάτων, των συκοφαντιών και των προδοσιών που βαρύνουν τον καθένα σας, περισσότερο ή λιγότερο.

Ξυπνάτε αδέρφια. Ο Ξύδης δεν είναι Θεός και ό,τι λέει ή κάνει, αποδεικνύεται καθημερινά ότι δεν είναι ούτε θέσφατο, ούτε σώνει και καλά νόμιμο και σωστό. Ο Μαγδαληνός τόλμησε και κέρδισε. Τολμήστε το και όλοι όσοι θίγεστε από τις κινήσεις της νέας μας Διοίκησης, κυρίως σε εργασιακό επίπεδο και σταματήστε επιτέλους να φοβάστε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ και τους συνεργούς του.

Για δε τους συνεργούς, σταματήστε επιτέλους να τους γλείφετε και να τους καλοχαιρετάτε και θυμηθείτε, επιτέλους, πώς σας φέρθηκαν, πώς σας πούλησαν, πώς σας πρόδωσαν, πόσο σας συκοφάντησαν και τι κακό σας έκαναν, μπας και αρχίσουν σιγά-σιγά να καταλαβαίνουν τι τους περιμένει (πολιτικά, πάντα, διότι έχουμε μπλέξει και με μαμμόθρεφτα που φτερνίζονται και τρέχουν στον εισαγγελέα).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...