Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Κοινωνική πολιτική του Δήμου: Είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα! (μέρος 2ο)

Ευχαριστούμε τον κο Κεχρή που, μιλώντας "από μέσα", δικαιώνει απολύτως το Κλισιοσκόπιο για όσα λέει τόσον καιρό, αν και δεν έχουμε καμία επαφή με τη Διοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο. Οφείλουμε, όμως, να διαφωνήσουμε με τον τίτλο του άρθρου του: "'Είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα".

Κανένας καιρός δεν είναι για να γυρίσουμε καμία σελίδα, ακόμη. Στις προηγούμενες εκλογές, πήγαμε σαν τα ζα και ψηφίσαμε τον κάθε έναν που μας κορόιδευε και μας έλεγε ότι είναι ο Θεός, ο Αρχιεπαναστάτης ή ο Αρχιερέας της Κάθαρσης και συκοφαντούσε τους αντιπάλους του ως κλέφτες και απατεώνες. Τώρα, θέλουμε να τους ζήσουμε

καλά-καλά στο πετσί μας, ώστε να ξέρουμε, την επόμενη φορά, με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Θέλουμε να δούμε πώς είναι να διοικείται αυτή η τεράστια, πλέον, μεγαλούπολη από Δήμαρχο και Συμβούλους 150 χρονών, οι οποίοι να προέρχονται από μποστάνι και όχι από πόλη. Θέλουμε να βιώσουμε την καταστροφή και την απαξίωση του Χολαργού, όπως και το φόβο κάποιων εναντίον του που μετατρέπεται σε παθιασμένη εμμονή.

Θέλουμε να ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι γύρω από τον Ξύδη που σήμερα στηρίζουν στο 1.000% όλες τις κινήσεις και τις αποφάσεις του, ώστε αν αύριο-μεθαύριο αποφασίσουν να μας ξαναζητήσουν την ψήφο μας, να πάρουν ό,τι τους αναλογεί. Θέλουμε να εμπεδώσουμε ότι οι κοι Δασκαλόπουλος και Αποστολόπουλος δεν έχουν καμία αντίρρηση για τίποτα, καμία εναλλακτική πρόταση για οτιδήποτε και ότι παρά το δήθεν "αγωνιστικό" τους παρελθόν, σήμερα κάνουν τις πάπιες για να μη χάσουν τις θέσεις και τα λεφτά τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...