Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Τα προεόρτια (μέρος 2ο)

Παράλληλα, ο Χάρης γύρισε το myxolargos.gr σε ένα απόλυτα αποστειρωμένο ειδησεογραφικό site επικαιρότητας και συνέχισε το πατρονάρισμα του Παπαγεωργίου και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όποιος έχει ακούσει ή διαβάσει Κουγιουμτζόπουλο, στο παρελθόν και σήμερα, ακούσει Παπαγεωργίου, θα διαπιστώσει τις ίδιες ανεδαφικές καραμέλες περί ευρωπαϊκών προγραμμάτων και λοιπών ανεφάρμοστων "προτάσεων" για να 'χαμε να λέγαμε. Απορούμε πώς ανέχεται ο Άκης αυτού του είδους την κακή έκθεση, αλλά από την άλλη αντιλαμβανόμαστε ότι όταν χρωστάς στον άλλον την πολιτική υπόστασή σου, δεν έχεις και πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Το απογοητευτικό της υπόθεσης είναι ότι, ενώ χαιρόμαστε
που εκλέγονται όλο και περισσότεροι νέοι στην περιοχή, διαπιστώνουμε ότι χωρίς νταβατζή δεν μπορεί κανείς τους να κάνει ούτε μισό βήμα. Και καλά ο Άκης είναι ακόμη μικρός. Εκείνοι οι Τουτουζοαποστολοπουλαίοι που κοντεύουν 40 χρονών, δεν ντρέπονται που παραμένουν μη αυτόφωτοι;

Έτσι, λοιπόν, το myxolargos.gr, εκεί που κάποτε ανακάλυπτε και κατασκεύαζε από μία καταγγελία κάθε μέρα, προεκλογικά, κατήντησε να ανεβάζει φωτογραφιούλες και βιντεάκια, χωρίς σχολιασμό, κάνοντας τον κόσμο αρχικά να απορεί και έπειτα να την ψυλλιάζεται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...