Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Κοινωνική πολιτική του Δήμου: Είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα! (μέρος 3ο)

Θέλουμε να βιώσουμε επί 4 χρόνια, ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του κου Τίγκα, ο οποίος προαλείφεται για υποψήφιος Δήμαρχος, εδώ και τόοοσα χρόνια, χωρίς να τολμάει να κατέβει και ενώ ο λαός τον έστειλε να κάνει Αντιπολίτευση, αυτός έχει γίνει Ξυδικότερος του Ξύδη, συμβάλλοντας στην καταστροφή του Χολαργού, μπας και πάρει δαχτυλίδι από τον Παπάγο. Θέλουμε να τον βλέπουμε να μας προαναγγέλλει κάθε μέρα, ότι θα φτιάξει δική του παράταξη, ώστε όταν -πάλι- δεν το κάνει, να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Θέλουμε να τσούξουν τα αποτελέσματα του να πηγαίνει ο κόσμος και να ψηφίζει σύμφωνα με τις υποδείξεις ενός μάτσου

διαπλεκόμενων εκδοτών, οι οποίοι έχουν τσακωθεί με την αλήθεια και κινούνται πάντα βάσει των οικονομικών και των πολιτικών τους συμφερόντων.

Θέλουμε να καταλάβουν όλοι, μέχρι αηδίας, πόσο τίμιο 
ήταν το τοπικό ΠΑΣΟΚ και μία μερίδα Κεντροαριστερών με ιδεολογία μόνο την τσέπη τους, που καταδίκασαν το Χολαργό σε Κατοχή από την πιο άχρηστη, με παντελώς ανύπαρκτο κοινωνικό πρόσωπο και αδικαιολογήτως αυταρχική Διοίκηση όλων των εποχών. Θα μας πείτε, εδώ το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε ολόκληρη χώρα, ο Χολαργός θα του ξέφευγε; Κάποιοι, όμως, ετοιμάζονται να επανακάμψουν, φυτεύοντας μαρούλια...

Παράλληλα, μας άρεσε η φράση του κου Κεχρή: "Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω την πολιτική των ελλειμματικών προϋπολογισμών του παρελθόντος, που χαρακτήριζε τους περισσότερους Δήμους πανελληνίως". Να τον ενημερώσουμε ότι οι ελλειμματικοί Προϋπολογισμοί ήταν εκείνοι που εξασφάλιζαν την πραγματική και δυναμική κοινωνική πολιτική, που τόσο του λείπει, σήμερα. Παράλληλα, αυτοί οι Προϋπολογισμοί ήταν που έδιναν σε κάποιους Προέδρους Παιδικών Σταθμών τη δυνατότητα να χαλάνε περί τα €2.000.000, το χρόνο, ώστε να παίρνουν μέσα όλα τα παιδιά του Δήμου, να προσλαμβάνουν τους απαιτούμενους εργαζομένους και να μοστράρουν ότι διοικούν τους καλύτερους Σταθμούς της χώρας, αλλά κυρίως να εκλέγονται με 1.000 σταυρούς και σήμερα, να έχουν βλέψεις για Δήμαρχοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...