Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Παγώνης: Ο Ξύδης πρέπει να πάρει δάνειο! (μέρος 2ο)

Ακολουθούν φράσεις, όχι δικές μας, αλλά του Πάνου Παγώνη: "Μια δημοτική αρχή, δεν φτάνει να ξέρει να μαζεύει χρήμα, αλλά και να το ξοδεύει"! "Μεγαλύτερη αξία έχει η κατανομή δαπανών, παρά η εξεύρεση εσόδων"! "Ο Δήμος δεν είναι χρηματοπιστωτικό ίδρυμα"! "Είναι πάνω από όλα ένας Οργανισμός κοινωνικής στήριξης και ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ (;) και αυτό πρέπει να έχει ως προτεραιότητα"! "Η αύξηση των τροφείων, η κακή κατάσταση γηπέδων σχολείων, γηπέδων και πεζοδρομίων, η έλλειψη κοινωνικών παροχών , μεταβιβάζει ένα τεράστιο κόστος διαβίωσης στους δημότες".

1) Όχι, ο Παγώνης δεν είναι μέλος της ομάδας του
Κλισιοσκοπίου, αν και απ' ό,τι φαίνεται, θα έπρεπε. Αρκεί να έκοβε τα ψέμματα.

2) Τόσα χρόνια που ο Χολαργός είχε όλα όσα λέει ο κυρ Πάνος ότι λείπουν σήμερα, φρόντιζε να χτυπιέται και να βάζει τρικλοποδιές, ώστε να μην υπάρχουν. Επίσης, φρόντισε αυτός, το κόμμα και η παράταξή του να μας φυτέψουν τον Ξύδη, συνεπώς, σήμερα, κανένα δικαίωμα δεν έχει να διαμαρτύρεται.

3) Όταν κάποιοι μεταβίβαζαν το τεράστιο κόστος διαβίωσης, από τους Δημότες στο Δήμο, το τοπικό ΠΑΣΟΚ μιλούσε για καταστροφή της οικονομίας. Τώρα, θυμήθηκαν την ανάγκη για κοινωνική πολιτική και άρση οικονομικών βαρών...

έχει και 4)...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...