Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το δάνειο για την ολοκλήρωση του ΙΚΑ-ΚΑΠΗ (μέρος 2ο)


Το έργο, όπως γνωρίζουμε όλοι σήμερα, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έφτασε στο τελικό στάδιο παράδοσής του και χρειαζόταν ένα μικρό ποσό κυρίως για τον εσωτερικό του εξοπλισμό (είδη εστίασης, έπιπλα κ.τ.λ.). Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική επιπέδου "τζάμπα", πολιτισμό που σπάει κόκαλα με 300 εκδηλώσεις το χρόνο, αθλητισμό με... άντερα και δίνεις 2 εκατομμύρια το χρόνο στους Παιδικούς Σταθμούς, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πακτωλός χρημάτων στα ταμεία σου. Έτσι απαιτείτο ένα μικρό δάνειο για να τελειώσει το ΙΚΑ-ΚΑΠΗ.

Η παράταξη του Δεμερτζή, Κουγιουμτζόπουλος-Παπαζάχος-Παγώνης και ΣΙΑ, αφού δεν κατάφεραν να
το μπλοκάρουν όσο ήταν νωρίς, βρέθηκαν στην πολύ δυσάρεστη θέση να κατηγορούνται ότι ο Νικολάου έφτασε αυτό το μεγαλεπήβολο έργο στο παρά τσακ και αυτοί με τη στάση τους δεν τον άφηναν να το τελειώσει. Τα δε μέλη του ΚΑΠΗ, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, έτσι και δεν ολοκληρωνόταν το έργο, έπαιζε και να τους λίντσαραν στους δρόμους και τις πλατείες. Έρχονταν και εκλογές, βλέπετε... και έτσι, αποφάσισαν να ψηφίσουν το τελευταίο δάνειο για να γλιτώσουν.

Φυσικά, όλη αυτή η αλήτικη στάση του ΠΑΣΟΚ Χολαργού δεν πέρασε απαρατήρητη και για αυτό καταξεφτιλίστηκαν στις εκλογές, ο Δεμερτζής έκοψε λέλουδα μυρωμένα και σήμερα, δεν υπάρχουν καν ως παράταξη. Πρόλαβαν πάντως να μας φυτέψουν τον Ξύδη, τον οποίο σήμερα βρίζουν τόσο για ξεκάρφωμα, όσο και για να ξαναποκτήσουν πολιτική οντότητα και ο Παγώνης, μέσω της φυλλάδας του Χάρη, έχει μούτρα να μας αναλύει μακροοικονομικά τη στάση τους απέναντι στα δάνεια... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Hint: Παγώνης, Κουγιουμτζόπουλος, Παπαζάχος και λοιποί ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, καλό θα ήταν να κοιτάξουν το 5% που πήρε το κόμμα τους στην περιοχή και να αναθεωρήσουν τη γενικότερη στάση τους, αλλά και τις όποιες αστείες μελλοντικές τους προσδοκίες. Το ΠΑΣΟΚ πρόδωσε τη χώρα στους ξένους δανειστές και την ίδια περίοδο πρόδωσε το Χολαργό στον Παπάγο. Οι παραπάνω δεν αποτελούν, απλά, μέλη του πλέον μισητού και κατάπτυστου κόμματος της λαμογιάς, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, του Μνημονίου, της Τρόικας, του ΔΝΤ και της προδοσίας, αλλά τυγχάνουν και εκφραστές του χειρότερου κομματιού του, του απεχθούς Παλαιού ή "Βαθέως" ΠΑΣΟΚ. Αν ο λαός δεν τους ήθελε μία φορά, εδώ και 12 χρόνια, τώρα είναι που τους φοβάται χίλιες φορές και δεν θα τους γουστάρει για τα επόμενα 100 χρόνια, ιδίως στη συγκεκριμένη περιοχή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...