Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

74 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα (μέρος 1ο)

Το άρθρο αυτό του Χάρη είναι προφανές ότι συντάχθηκε από πληροφορίες που μαζεύτηκαν μετά από πλείστα όσα ρουφιανιλίκια μεταξύ των στελεχών της Νέας Πορείας και των εργαζομένων του Δήμου. Άλλωστε, συγκεκριμένοι εκδότες όλη μέρα βρίσκονται ή γλείφονται με τους Ξυδικούς.

Συνεπώς, ακόμη και το τελευταίο επιχείρημα υπέρ Ξύδη, ότι δήθεν είναι καλός και σκληρός Διοικητής, πάει περίπατο. Ο Νικολάου μπορεί από πειθαρχία να ήταν, γενικώς, παιδική χαρά και η παράταξή του να έβριθε ρουφιάνους προς τα ΜΜΕ, αλλά τέτοιο ξεμπρόστιασμα και ξεκατίνιασμα δεν είδαμε ποτέ.

Οι "περίεργες" σχέσεις των κ.κ. Τούτουζα,
Κουρέτα και Αποστολόπουλου με τον τοπικό διαπλεκόμενο Τύπο, απλά παρήγαγαν δημοσιεύματα που εξυπηρετούσαν τα προσωπικά τους μικροπολιτικά συμφέροντα και ως εκεί. Άλλωστε, για να πας και παραπέρα χρειάζεται εμπειρία, γνώση, δουλειά και προτάσεις και τα συγκεκριμένα καλόπαιδα έχουν παντελή έλλειψη από όλα τα παραπάνω. Ευτυχώς, σήμερα, γνωρίζουμε όλοι γιατί έκαναν όσα έκαναν τότε και δεν μπορούν, πλέον, να κοροϊδέψουν κανέναν περί της αρχομανίας και της μεγαλομανίας τους.

Εμάς τίποτε από όλα αυτά δεν μας κάνει εντύπωση, διότι γράφουμε τα ίδια και χειρότερα εδώ και 7 μήνες, όταν τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά, χωρίς μάλιστα να διατηρούμε οποιαδήποτε επαφή με το Δημαρχείο. Η πλάκα είναι ότι όταν το κάναμε, οι εκδότες που σήμερα αναπαράγουν ακριβώς αυτά που λέγαμε τότε, περί συνονθυλεύματος κ.τ.λ., μας έβριζαν, μας απειλούσαν και μας αποκαλούσαν ψεύτες, συκοφάντες, τρομοκράτες και ανώνυμους τραμπούκους. Τότε, βλέπετε τα συμφέροντά τους ήταν διαφορετικά ή περίμεναν ακόμη να φάνε.

Αυτήν τη φορά, η γνωστή πλέον φράση που ακολουθεί το Κλισιοσκόπιο παντού, θα ειπωθεί περικλείοντας τους πάντες: Τα κόζα άλλαξαν!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...