Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

74 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα (μέρος 3ο)

4) Τα δε καγκουρά της πολιτικής που πηδάνε από κόμμα σε κόμμα, από παράταξη σε παράταξη και από περιοχή σε περιοχή, Τσοχαλής, Δασκαλόπουλος και Αποστολόπουλος (ο οποίος εδώ και πολύ καιρό διαμένει στον Παπάγο), καλό θα ήταν, για τη δική τους ψυχική ηρεμία, να εγκαταλείψουν κάθε χαζοβιόλικη σκέψη να παραστήσουν τους υποψηφίους Δημάρχους και μάλιστα από την πλευρά του Χολαργού, διότι τους βλέπουμε με πίσσα και πίπουλα, ωσάν στο Φαρ Ουέστ... Γενικώς, οποιονδήποτε έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου, ως κολλητός και πειθήνιο όργανο του Ξύδη, θα τον φάει η μαρμάγκα. Το ίδιο θα συμβεί και στο δύστυχο που θα πάρει δαχτυλίδι ή έστω και την... ευχή του Ναυάρχου.

5) Ευαγγελοπούλου και Κούτρα, κακώς
ξεκατινιάζονται στους δρόμους και στις πλατείες, τόσο λόγω του υπέργηρου της ηλικίας τους, της επερχόμενης αποπομπής τους, της πρόκλησης τεραστίων προβλημάτων και τσακωμών, της δημιουργίας πάμπολλων αρνητικών δημοσιευμάτων από ΟΛΟΥΣ, της δημιουργίας απίστευτης αντιπάθειας και της παντελούς ανυπαρξίας και αποτυχίας τους, όσο και διότι καμία παράταξη δεν πρόκειται να τις εντάξει στο δυναμικό της, καθώς θα αποτελέσουν μόνο δυσφήμιση και αστείρευτη πηγή σχολίων, χαβαλέ και αντιδιαφήμισης.

Κοινώς, από το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο, ζήτημα είναι αν θα επανεκλεγεί το 1/5 και μάλλον κανείς από αυτούς δεν θα βρίσκεται σε θέση διοίκησης, συνεπώς τζάμπα καίει η λάμπα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...