Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

74 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα (μέρος 2ο)

Σήμερα, βάσει του άρθρου της "30 Μέρες" όλοι, μα όλοι οι άνθρωποι του Ξύδη,  ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον και κάνουν κινήσεις επιβίωσης τόσο για μετά τις επερχόμενες αλλαγές θέσεων, όσο και για την "επόμενη μέρα" του Δήμου.

Σιγά, παιδιά, πιο μαλακά, διότι θα πεθάνουμε από τα γέλια. Χαλαρώστε και ηρεμήστε. Θα τα ξαναπούμε μπας και τα εμπεδώσετε και σταματήσετε να τσακώνεστε, να γίνεστε θέαμα στον κόσμο και τους εργαζομένους, να χαλάτε τις καρδιές σας και να ξεφτιλίζεστε άνευ λόγου.

1) Ουδείς συσχετιζόμενος με τον Παπάγο δεν έχει πολιτικό μέλλον, τουλάχιστον στις επόμενες
Δημοτικές εκλογές. Φρόντισε για αυτό ο Ξύδης με την αντιχολαργιώτικη στάση του, από προσωπικό έως δημαρχιακό επίπεδο και αυτό δεν αντιστρέφεται με κανέναν τρόπο, ιδίως τώρα που έχασε και τα φερέφωνα.

2) Για τον ίδιο λόγο, κανένα μέλλον δεν έχουν και οι Μεγαλοχολαργιώτες που συνεργάστηκαν στενά με τον Ξύδη ή που προκάλεσαν, μέσω ξεπουλημάτων και προδοσιών την εκλογική του νίκη.

3) Επιπρόσθετα, κανένα μέλλον δεν έχουν οι 20 εκλεγμένοι με τη Νέα Πορεία, δεδομένου ότι δεν έχουν τολμήσει να εκφράσουν την παραμικρή διαφωνία, φοβούμενοι μήπως χάσουν τη θεσούλα τους ή μήπως δεν πάρουν θεσούλα στο μέλλον. Ιδίως οι Χολαργιώτες Σύμβουλοι που ανέχονται και το βουλώνουν απέναντι στον άκρατο και ηλίθιο Παπαγοκεντρισμό του Δήμου, είναι για πολλές κλοτσές.

έχει και 4) και 5)...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...