Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΦΑΚΕΛΟΣ: Ειδικοί Σύμβουλοι Δημάρχου: Οδυσσέας Βήκας

Ο κος Οδυσσέας Βήκας, σύμφωνα με την Απόφαση Δημάρχου, παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώσεις για θέματα διαχείρισης έργων. Σύμφωνα με τον Προϋπολογισμό του Δήμου, για την αμοιβή του προβλέπεται το ποσό των €55.755. Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος.

Εδώ το άμεσο θέμα συζήτησης θα έπρεπε να ήταν το αν αποτελεί πρόκληση τη σήμερον
ημέρα και μάλιστα, σε ένα δήθεν χρεοκοπημένο Δήμο, η τόσο μεγάλη αποζημίωση ενός ασχέτου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση που μόλις πήρε πτυχίο. Παράλληλα, αν είναι για κρέμασμα όποιος έδωσε λεφτά σε κάποιον, ο οποίος το μόνο που έκανε μέχρι τώρα ήταν να παράξει το μεγαλόπνοα αποτυχημένο πρόγραμμα της Κάρτας του Δημότη.

Όμως, εδώ είναι Χολαργός ή μάλλον ήταν κάποτε Χολαργός και αυτό που έχει σημασία δεν είναι το τι έκανε, αλλά το ποιος είναι ο κος Βήκας και γιατί βρίσκεται σε αυτήν τη θέση.

Ο Οδυσσέας Βήκας είναι υιός της Ευρυδίκης Μπέσιλα. Ποια είναι η Ευρυδίκη Μπέσιλα; Άλλος ένας άνθρωπος που αποδεικνύει ότι από το Νικολάου δεν έφυγαν εκείνοι που δεν "έφαγαν" (νομίμως λέμε εμείς), αλλά αυτοί που "έφαγαν" (νομίμως ξαναλέμε εμείς) μεν με χρυσά κουτάλια, αλλά δεν κατάφεραν να "φάνε" σε όλη τη διάρκεια της οκταετίας.

Hint: Ο Ξύδης μπορεί να έχει τσακίσει το Χολαργό, διότι και καλά δεν έχει λεφτά, αλλά για τον Παπάγο και τους δικούς του, γενικώς, φαίνεται ότι έχει και του περισσεύουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...