Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η Κάρτα του Δημότη (μέρος 2ο)

Το περίφημο αυτοκόλλητο
Σε μία περίοδο, όπου το μέσο κατάστημα κάνει από 30%, έως και 80% εκπτώσεις, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, η Κάρτα του Δημότη μάς προσφέρει το ιλιγγιώδες -15%. Θεϊκό!

Μιας και το... project είχε πάει κατά διαόλου, είπαν να το αποτελειώσουν: Πρώτα, τύπωσαν, σε έγχρωμο σπιτικό εκτυπωτή, κάκιστης
ποιότητας και αισθητικής αυτοκόλλητο, το οποίο μοίρασαν στους καταστηματάρχες για να το κολλήσουν στη βιτρίνα. Καραγκιοζιλίκια δύο:

1) Το αυτοκόλλητο δεν είναι αντίστροφης κόλλησης, συνεπώς κολλάει μόνο στην εξωτερική πλευρά της βιτρίνας και δεδομένου ότι δεν είναι καν πλαστικοποιημένο, συν τις βροχές, καταστράφηκε αμέσως.

2) Αυτήν την αηδία δεν μπορούσαν να τη φτιάξουν μόνοι τους στο Δημαρχείο, αλλά την ανέθεσαν σε γνωστό εκδότη που μασάει ταραμά, στην απέλπιδα προσπάθεια να πάρει και αυτός καμιά δουλειά, μπας και ξετσακωθεί με τους άλλους δύο, πρώην συνεταίρους του σε γνωστό site...

Η δεύτερη κίνηση ματ ήταν να μπουν όλοι οι συμμετέχοντες σε ένα word που έγινε .pdf, το οποίο με τη σειρά του καταχωνιάστηκε κάπου στο site του Δήμου, ενώ το κουμπί του download μία δουλεύει και δέκα δεν... Θα βάζαμε το link για να γελάσετε και εσείς, αλλά το πράγμα είναι για κλάματα. Μην ασχοληθείτε καν.

Hint: Για το project, ο Δήμος ζήτησε και πήρε χορηγία €5.000 από το ΙΑΣΩ, άλλη γνωστή επιχείρηση "φιλανθρωπίας" με 30.000 πολεοδομικές παραβάσεις. Βρε, πώς εξηγούνται όλα σιγά-σιγά...

2ο Hint: Δείτε, αν τη βρείτε πουθενά, πως αντιμετωπίζει το θέμα η "30 Μέρες", "η εφημερίδα που υπάρχει για να ελέγχει την εξουσία". Όταν, άλλοτε, κατακεραύνωνε όποιον ανέπνεε, σήμερα, ακόμη και το φιάσκο της Go Card το παρουσιάζει σαν τη Δευτέρα Παρουσία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...