Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Το βύσμα του βύσματος

Η κα Ευριδίκη Μπέσιλα-Βήκα ήταν Ειδική Σύμβουλος του Νικολάου, μέχρι τη στιγμή που αντικαταστάθηκε από τον κο Ανδρέα Κουζέλη και αποφάσισε να σηκώσει αντάρτικο.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η αντικατάσταση συνέπεσε
με την περιπέτεια που αντιμετώπισε, όταν αμφισβητήθηκε η ύπαρξη διδακτορικής διατριβής της κατά τη στιγμή της αναγόρευσης της σε μέλος του Διδακτικού Προσωπικού της Παντείου...

Στις αρχές του 2010, η κα Μπέσιλα απετέλεσε ιδρυτικό μέλος της δημοτικής παράταξης "Πάμε Μαζί" της κας Καλιοντζή. Κοντά στις εκλογές, παρά το γεγονός ότι η αρχηγός της διαφώνησε με το στυλάκι και τον αυταρχισμό που διέπνεε τη "Νέα Πορεία" (δεν το λέμε εμείς, η Καλιοντζή το είπε), η κα Μπέσιλα αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Ξύδη, μόνο και μόνο για να εκδικηθεί το Νικολάου.

Το ανταποδοτικό τέλος ήταν η πρόσληψη του γιου της, ως Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου, διότι αν έμπαινε η ιδία θα ήταν κάρφωμα... Τραγικό!

Hint: Για την τότε αποπομπή της κας Μπέσιλα, το χεράκι του λέγεται ότι είχε βάλει ο κος Αυγουρόπουλος, ενώ την είσοδο Κουζέλη στη θέση της φέρεται να είχε προτείνει ενθέρμως ο Άγγελος Αναγνωστόπουλος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...