Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η Κάρτα του Δημότη (μέρος 1ο)

Από λογοπαίγνιο, όμως, ε;
Η κάρτα του Δημότη αποτελεί μία πρόταση του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Χολαργού, ήδη από το 2009. Η σκέψη ήταν να δημιουργηθεί μία εκπτωτική κάρτα για τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας, αλλά ο Νικολάου την έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Για αυτό ήρθε ο σωτήρας μας, Ξύδης, να την κάνει πραγματικότητα και να την προσφέρει
απλόχερα σε όλους τους δημότες. Το project ανέλαβε ο κος Οδυσσέας Βήκας, ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου.

Το άρπα-κόλα περιελάμβανε πλημμελεστάτη ενημέρωση των πολιτών και των επιχειρηματιών της περιοχής, ελάχιστη προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και τσουβάλιασμα εταιρειών, καταστημάτων και προσφορών για να πούμε ότι κάτι κάναμε.

Μάταια οι επιχειρηματίες τηλεφωνούσαν στο Δημαρχείο και έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου ότι αν δεν υπάρξει εκτενής και αναλυτική παρουσίαση των προσφορών του κάθε καταστήματος, το εγχείρημα θα οδηγήσει σε παρανοήσεις, τσακωμούς και δυσπιστία του αγοραστικού κοινού. Μάταια ζητούσαν τη δημιουργία και διανομή σχετικού ενημερωτικού εντύπου.

Τελικά, για να αποφευχθούν τα προβλήματα, οι φωστήρες έδωσαν τη λύση. Όλες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα προσφέρουν σε όποιον επιδείξει την Κάρτα, κρατηθείτε... 15% έκπτωση στα είδη της προσφοράς. Συγκρατηθείτε! Μην τρέχετε να ψωνίσετε, ακόμη! Έχει κι άλλο...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...