Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ατυχής προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της κατάληψης (μέρος 1ο)

Τα 40 παλικάρια...
Μεγάλη απογοήτευση νιώσαμε, διαβάζοντας την "επίσημη ανακοίνωση" της Λαϊκής Συνέλευσης σχετικά με την κατάληψη του Δημαρχείου.


Είναι προφανές ότι κάποιος ινστρούχτορας πάει να εκμεταλλευτεί την αγανάκτηση του κόσμου, προκειμένου να ενισχύσει το 4,03% που έλαβε
στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές. Ντροπή!


Ενώ όλοι είδαμε το βίντεο με τις δηλώσεις Κούτρα και Ξύδη και ενώ ο Δήμαρχος απαξίωσε και καταξεφτίλισε τη Λαϊκή Συνέλευση, ο ινστρούχτορας αποφάσισε από τη μία να κρατήσει ισορροπίες με την Εξουσία και από την άλλη να προσπαθήσει να μας πείσει ότι ξεκίνησε το νέο ΕΑΜ.


Διαβάστε καραγκιοζιλίκια:
1) Την Παρασκευή 10/2/2012 στις 11:30, περίπου 40 συναγωνιστές και συναγωνίστριες καταλάβαμε το δημαρχείο.


2) Κατά την είσοδό μας, ζητήσαμε από τους λίγους υπαλλήλους να σταματήσουν τις εργασίες τους. Οι υπάλληλοι μαζί με το δήμαρχο, μας αγνόησαν και μετά από 2 ώρες ανοχής, αναγκαστήκαμε να παρεμποδίσουμε τη λειτουργία του δημαρχείου.


3) Τη Δευτέρα 13/2 ανακοινώσαμε στο δήμαρχο πως οι εργασίες αναστέλλονταν. Επιτρέψαμε όμως τη λειτουργία του λογιστηρίου για την έκδοση της μισθοδοσίας των εργαζομένων καθώς και την εξυπηρέτηση 2-3 συμπολιτών μας, των οποίων οι υποθέσεις κρίθηκαν επείγουσες. Ο δήμαρχος μαζί με κάποιους υπαλλήλους παρέμεινε στο δημαρχείο μέχρι την ώρα που του είχαμε επιτρέψει και στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα είτε με συμπολίτες μας, είτε με τους εργαζομένους του δήμου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...