Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Να τελειώνει ο χαβαλές με τους εργαζομένους του Δήμου

Για αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά ως χώρα. Κάθε λαϊκή αντίδραση, κάθε ανυστερόβουλη προσπάθεια διαμαρτυρίας, κάθε άδολη κινητοποίηση, θα γίνει υποχρεωτικά αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης από τον κάθε επιτήδειο.

Με αυτά τα καραγκιοζιλίκια να δω ποιος θα σας ξαναϋποστηρίξει, αύριο-μεθαύριο. Μετά μας
φταίνε τα μεγάλα κόμματα.

Όσο για τους εργαζομένους του Δήμου, ευκαιρία βρήκαν και την έκαναν, τρέχοντας, όπως και κάθε άλλη φορά στο παρελθόν. Ιδίως, σήμερα που με τον Ξύδη δεν την παλεύουν ώρα στο Δημαρχείο, εσένα περίμεναν μεγάλε Στρατηλάτη για να τους δώσεις εντολή να αποχωρήσουν. Σιγά μη σε παρακάλαγαν κιόλας για να τους αφήσεις να δουλέψουν με €600. Εδώ, όταν έπαιρναν €2.500 και €3.000, τους ψάχναμε στη λαϊκή, στα super market, στο Κλασσικό και πίσω από την κολόνα του L' Esprit...

Οδηγίες προς αριστερούς ναυτιλλομένους: Το να γράφεις κείμενα σε Ρωσοελληνικά, δεν σε κάνει καλό αριστερό. Το να γράφεις το "Δήμαρχος" και το "Δημαρχείο" με δέλτα μικρό, δεν σε κάνει αντιστασιακό και αντιταξικό επαναστάτη. Το να ξεπουλάς, όμως και να εξαργυρώνεις, τους κόπους, τις θυσίες και τους αγώνες των συντρόφων σου, σε κάνει και ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Hint: Αν η συγκέντρωση στις 6μ.μ. της Παρασκευής δεν βρόμαγε μικροκομματικής εκμετάλλευσης, δεν θα είχατε μόλις 200 άτομα που το θεωρείς και επιτυχία, αλλά 2.000 άτομα που θα ήταν και το λογικό, βάσει των όσων διακυβεύονταν για το μέλλον της χώρας. Εμείς πάντως, το μετανιώσαμε που ήρθαμε. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...