Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ατυχής προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της κατάληψης (μέρος 2ο)

Οι ορδές των βαρβάρων. Ο τρίτος ο
γύρος θα είναι ο τελικός, ο μόνος
νικηφόρος και κομμουνιστικός.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Σιγά βρε Άρη Βελουχιώτη... Σιγά βρε Τσε Γκεβάρα... Κατέβα από το άλογο και βάλε το κονσερβοκούτι στη θήκη του. Χαλάρωσε λίγο που βρήκες παπά να θάψεις 5-6.

Είπαμε, καλά κάνατε, κακώς σας δυσκόλεψαν, τα χώσαμε και στη Διοίκηση, αλλά δεν θα βγάλεις τώρα εσύ τα μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης και τους εργαζομένους του Δήμου όλους ηλίθιους.

Πρώτα, πρώτα, αποφάσισε αν θα γλείψεις τον Ξύδη, αν θα του ζητήσεις συγνώμη ή αν θα
προσπαθήσεις να δείξεις πόσο μάγκας είσαι που του επιβλήθηκες. Και τα τρία μαζί δεν γίνονται.

Δεύτερον, που τους είδες, ρε μανούλα, τους "περίπου  40 συναγωνιστές και συναγωνίστριες" στις 11:30; Και μετά τι έγιναν τα άτομα; "Κατέλαβαν" το Δημαρχείο και εξαερώθηκαν, αφήνοντας πίσω τους τα τρία 5χρονα να περιφρουρούν την "κατάληψη"; Τρίτον, όταν έχει κάποιος 40 ορκισμένους συντρόφους-μαχητές, στο μικρόφωνο αφήνει να μιλάνε τα 12χρονα και να γελάει ο κόσμος που περνάει;

Έχετε ξαναδεί εσείς να καταλαμβάνεται ένας χώρος και μετά οι δυνάμεις κατοχής να δείχνουν ανοχή σε όσους είναι μέσα, επειδή αυτοί τις "γράφουν' κανονικότατα; Πάρτο χαμπάρι αδερφέ, καμία μαγκιά δεν έκανες, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι σε απαξίωσαν, έκαναν τις δουλειές που έκριναν ότι έπρεπε να γίνουν, σε βαρέθηκαν και έφυγαν. Τη Δευτέρα έγινε το ίδιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...