Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τοπικοί Εκδότες και Κρίση (μέρος 1ο)

Η Κρίση έχει χτυπήσει βάναυσα και τους τοπικούς εκδότες, όχι τόσο στα έσοδά τους από τις διαφημίσεις, αλλά κυρίως στα, παντός είδους, έσοδά τους από τους αιρετούς και τους μελλοντικούς υποψηφίους.

Διαφημίσεις, άλλωστε, ποτέ δεν υπήρχαν πολλές στα τοπικά έντυπα. Η πλάκα είναι ότι σιγά-σιγά άρχισαν να κλείνουν οι κάνουλες, διότι και οι πολιτευόμενοι της περιοχής είτε έχουν καταστραφεί οικονομικά, είτε μαζεύτηκαν, διότι δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, είτε υπολογίζουν, πλέον και
το 1€ και δεν το πετάνε στο βρόντο.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα εκδότη που ακόμη περιμένει τα λεφτά του μπαμπά και του πεθερού και αναγκάστηκε να μαζευτεί άρον-άρον για να επιβιώσει.

Μεγάλες καταστροφές έχει προκαλέσει αυτός ο πεθερός, τελικά, εν αγνοία του και που να δείτε τι άσχημες εκπλήξεις θα επιφυλάξει και στο μέλλον σε όσους περιμένουν να φάνε ποικιλοτρόπως.

Εσχάτως, τη θέση του πεθερού-Μεσσία, έχει πάρει στα όνειρα (και μόνον εκεί) πολλών ο κος Στάικος, αλλά καλό θα ήταν να σταματήσουν να γλείφονται. Αν ο συγκεκριμένος δεν είχε μυαλό και πέταγε τα λεφτά του σαν μαρουλόφυλλα, δεν θα είχε φτάσει στο υψηλό σημείο που βρίσκεται σήμερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...