Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Μικροεξαίρεση στον κανόνα

Στον Παπάγο, ο Δημήτρης Οικονόμου, οδοντίατρος στο επάγγελμα, εκδίδει την "Παπάγου Πολιτεία", στα 5.000 τιράζ. Η εφημερίδα μοιράζεται μόνον στον Παπάγο, άρα είναι σαν να μην υπάρχει.

Με λίγα λόγια, η πιο μαζική εφημερίδα εκδίδεται από οδοντίατρο, εν συγκρίσει με όσους θέλουν να το παίζουν δημοσιογράφοι και γνώστες των γραφικών τεχνών.

Εκεί πάνω έσκασε και το 4σέλιδο εφημεριδάκι του Συλλόγου Υγειονομικών Χολαργού-Παπάγου (να το, πάλι, το Παπάγου...), με Πρόεδρο το Δημοτικό
Σύμβουλο των Ενεργών Δημοτών, κο Γιάννη Κεχρή.

Και λέμε ότι έσκασε πάνω στην "Παπάγου Πολιτεία", διότι ο Κέχρής έχει θέσει το έντυπο του Συλλόγου ως ένθετο στην εφημερίδα του Οικονόμου.

Πλην Βραχιολίδη που τυγχάνει προσωπικός φίλος του γιατρού, όλοι οι άλλοι υποδέχθηκαν το εφημεριδάκι με ειρωνείες και απαξιωτικά σχόλια για τον Κεχρή.

Το πόσο μπορεί να ενοχλήσει και να ταράξει το κατεστημένο ένα 4σέλιδο για την Υγεία και τον Πολιτισμό, το αφήνουμε στην κρίση σας. Δηλαδή, τι θα είχε γίνει, αν ο Κεχρής είχε βγάλει πολιτική εφημερίδα; Θα τον κρεμούσαν ανάποδα; Θυμηθείτε την υποδοχή της οποίας έτυχε το Κλισιοσκόπιο και θα αντιληφθείτε πόσο δίκιο είχαμε όταν λέγαμε ότι σε αυτήν την περιοχή, για κάποιον περίεργο λόγο, απαγορεύεται η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, αν δεν λάβεις τις ευλογίες συγκεκριμένων νταβατζήδων.

Hint: Δεν σας χάλασε η κίνηση-ματ των Κεχρή-Οικονόμου με τους κοινούς τσίγκους και το μηδενικό κόστος!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...