Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Το καραγκιοζιλίκι του αιώνα, στη συνέντευξη τύπου για την ΑΔΕΧ (μέρος 2ο)

Δηλαδή, τι θέλει να μας πει ο κύριος Αποστολόπουλος; Επειδή έφυγε από το Νικολάου ένα μήνα πριν τις εκλογές του 2010, διότι ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού δεν αποσύρθηκε και δεν του έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής, ότι ξαφνικά δεν έχει καμία σχέση με την τετραετία 2007-2010;

Τι έκανε ο Αποστολόπουλος δύο χρόνια
στο Δ.Σ. της ΑΔΕΧ; Ήλεγξε κάτι; Άλλαξε τίποτα; Έκανε καμία πρόταση; Ζήτησε έστω να συνταχθούν τα λογιστικά έγγραφα που έλειπαν; Έστειλε κανέναν στον Εισαγγελέα; Αντίθετα, ο κύριος Τίποτα του Χολαργού, όχι μόνο δεν έπραξε κάτι, όπως και στο σύνολο της πορείας του, μέχρι σήμερα, αλλά τυγχάνει και εις εκ των κατηγορουμένων για την ΑΔΕΧ.

Έχει μούτρα ο Αποστολόπουλος να ζητά ευθύνες από τους Κεχρή και Αυγουρόπουλο για την ΑΔΕΧ, όταν ο δεύτερος δεν ήταν καν μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου; Συνεπώς ο κυρ Ηλίας ή έχει τις ίδιες ευθύνες με όλα τα μέλη των Δ.Σ. της ΑΔΕΧ και με όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους των Ενεργών Δημοτών και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ή αν δεν ευθύνεται ο ίδιος, τότε δεν ευθύνονται και οι υπόλοιποι. Έλεος με την κοροϊδία και την ανανδρία σε αυτόν τον τόπο. Ντροπή σου, κύριε Αποστολόπουλε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...