Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Όταν σε παίρνει η κάτω βόλτα

Όπως φαίνεται, μετά την πρώτη προδοσία, δεν υπάρχει σταματημός. Λόγω κεκτημένης ταχύτητας, στο τέλος, καταφέρνεις να προδώσεις μέχρι και τον εαυτό σου.

Μετά τους Ενεργούς Δημότες, τα παλαιά στελέχη του πατέρα του, το Νικολάου που τον έκανε άνθρωπο, τους προσωπικούς του φίλους, με τους
οποίους τα έπινε μέσα στην παράταξη, το Χολαργό, τους ψηφοφόρους του, τους ψηφοφόρους της οικογένειάς του, τον κουμπάρο του τον Τούτουζα και τον κολλητό του τον Κουρέτα, σήμερα ο Αποστολόπουλος πρόδωσε και τον εαυτό του.

Εντάξει, κατανοητόν ότι ο Ξύδης ήθελε να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα και δεν πήρες είδηση. Κατανοητό ότι τώρα κάθεσαι σούζα, ενώ παλιά είχες το Νικολάου στη σφαλιάρα και αυτός σε καμάρωνε. Κατανοητό ότι είδες το τυρί, αλλά δεν είδες τη φάκα. Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι δεν βγαίνεις να παραδεχθείς, ψευδώς, ότι ήσουν κλέφτης, μόνο και μόνο για να ενοχοποιήσεις τους υπολοίπους, επειδή έτσι το θέλει ο Ξύδης; Πόσο θα ξεπουληθείς πια για θέσεις, μόστρα και λεφτά; Πόσο;

Εκτός και αν πράγματι ήσουν κλέφτης. Τότε, θα περιμένουμε να το δηλώσεις και στο δικαστήριο. Και αν δεν το πεις εσύ, όλο και κάποιος θα βρεθεί να ενημερώσει τους δικαστές για τις πρόσφατες παραδοχές σου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...