Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Γιατί τα κάνει αυτά ο Αποστολόπουλος

Γνωρίζει ότι ούτε υπάρχει, αλλά ούτε θα προκύψει κάτι μεμπτό, άρα δεν κινδυνεύει να βρει κανένα μπελά στο δικαστήριο ούτε αυτός, αλλά ούτε τα συγκατηγορούμενά του μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΕΧ.

Συνεπώς, βγαίνει και κράζει στις ξεπουλημένες εφημερίδες, διότι γνωρίζει ότι δεν θα υπάρξει
Αντίλογος στα ψέματά του. Νομίζει ότι έτσι εκδικείται τους πρώην συντρόφους του που δεν τον ήθελαν για αρχηγό. Όπως, τόσα χρόνια, οι Ενεργοί Δημότες ανέχονταν τα τσαλιμάκια του, λόγω της αγάπης τους προς τον μπαμπά του, που όμως ήταν ένας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ, με όλη τη σημασία της λέξεως, έτσι νομίζει ότι θα την ξαναγλιτώσει. Ντροπή και αίσχος κυρ Ηλία!

Καλά να πάθουν όσοι επί τέσσερα χρόνια τον έβλεπαν να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο και δεν τον έστελναν στο διάολο, for old times shake. Λουστείτε τον, τώρα και μην παραλείψετε να τον γλείψετε, όπου τον πετύχετε, για να κάνετε κανά ρουσφετάκι ΚΑΙ επί Ξύδη. Δοσίλογοι!

Hint: Τζάμπα καίει η λάμπα. Ουδέν ρουσφέτι περνάει σε οποιονδήποτε από δαύτους, διότι και ο Ξύδης είναι θιασώτης του ρητού περί της προδοσίας που πολλοί ηγάπησαν... Ρωτήστε και κάτι συμβασιούχους που παραμυθιάστηκαν από συγκεκριμένους κυρίους και σήμερα μουτζώνονται νυχθημερόν...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...